Arda0

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Arda0
      Arda0, 400k bütçeye araba önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      valla motoru satmayıp altınıda bozmayıp şubata kadar beklemeye karar verdım altın artacak gıbı bu ara motoru satmadan almaya çalışacagım alırsamda otomatık...
    • Arda0
      Arda0, 400k bütçeye araba önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ies alırsam şöyle bı avantajı var 80 bın eksıdeyım kartta hem onu öderım dıe dusunuyorum bırazını ama bı yandanda eksı odenır dıyıp eldekı parayla araba...
    • Arda0
      Arda0, Araba kategorisinde 400k bütçeye araba önerisi başlıklı bir konu açtı.
      yaş 19 ilk arabam olucak motorumu satıp alıcam forzam var şuan...
    • Arda0
      Arda0, 2005 otomatik honda civic alınır mı? ep2 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam arabaya orjınallıgını bozmadan orj yerlerıne guzel bır ses sıstemı takılmış ve yalıtımda yaptırılmış
    • Arda0
      Arda0, 2005 otomatik honda civic alınır mı? ep2 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2.sahibinden araba ilk sahibi taktırmamış 2.sahibi kendi taktırmış 2020de almış öyle dedi 1763993336 1.4twinport tek kapı corsa sport ile arasında kaldım...
    • Arda0
      Arda0, Araba kategorisinde 2005 otomatik honda civic alınır mı? ep2 başlıklı bir konu açtı.
      honda civic 1.6 ep2 kasa 2005 model 235.00km de otomatik 4 ileri benzın lpg lpg 200bındeyken takılmış araba bakımlı duruyo değişensiz 450bın tl ye alınır mı?...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri