O zaman optimizasyon için gerekli yönlendirmeyi öncelikle ChatGPT'den yapın. Çok akıllıca yönlendirme yapıyor. En yetersiz yapay zeka olmasına rağmen size...
İçeriği okurken "Keyfe keder birine para vermek istiyorum" diye okudum. Bunları yaptırmak için bir bilgisayarcıya ihtiyacınız yok. ChatGPT yatay zekası bile...
İmzamdaki sistemi yaklasık 1bucuk yıldır kullanıyorum . Arkadaşların dediği gibi sararma söz konusu yok ( sigara içmiyorum ) . Sadece yarım sene bir...
merhaba , öncelikle akla turbo gelıyor. yenı revızyon oldu demıssın ama revızyonu yapan nasıl yaptı bu onemlı. içindeki turbo mili iyi ayarlanmamıs olabılır...
Baştan ayağı problemli bi mevzu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu böyle birşeye zaten izin vermiyor. Dolandırıcılık gibi şeylerin önüne geçmek adına...
İlk öğrendiğin dil her zaman çok zor gelecektir ancak basit bir seviyede bile bilince diğer bütün dilleri öğrenmek basit geliyor yani aslında zor değil...
Zor olan yazılım dili yok aslında html/css biliyorum çok ufak ve java öğreniyorum şu an kimse sorsam java zor diyor ama kafada bitirdikten sonra en zoru...
örnek olarak diyelim d3d9x.dll import edecek ve bunun üzerinde iş yapacak yapay zeka şuan için yok. Hiçbir şekilde programlama bilgisi olmadan bunu yapmanız...
Attığınız bağlantıdaki ölçüler sadece soğutucu bloğu ölçüsü. Fanla beraber toplam 53 mm yapıyor. Zaten modelin x53 olması bu sebepten. X36 modeli lazım...
Fiyat iyi falan değil kendinize gelin bence arkadaşlar. 13K'ya 2x16 minimum 5600MHZ Ddr5 Set bulunur 2. Elde. Zaten AM4 işlemci + anakartlar ile AM5 işlemci...