Bu bir sorun değil ki, monitör panele gelen FPS ye senkronize ediyor, AMD freeSync veya NVIDIA Gsync denen durum. İstersen OSD den kapatabilirsin ama bunun...
Arkadaşlar merhaba. 14 Mart 2023 tarihinde, yani hemen hemen tam 3 sene sonra yine Sahte RAM konusu ile sizlerleyim. Bu seferki konuğumuz 2X16 Toplam 32GB...
Tekrar geçmiş olsun. Kingstondan ne kendim ne de müşterilerim RAM almıyor. Çok fazla sahte RAM var Kingstonda. Apacer, Lexar, Patriot gibi alt markaların...
battery draining sorunu %100 işlemci, %100 ekran kartı yükü ve turbo mod hepsi beraber açıkken oluyor. dengeli modda AAA oyunlarda sorun olmuyor. Öyle boşta...
Hocam öncelikle yararlı bir konu açtığını düşünüyorum kendim adına teşekkür ederim.
Uzun zamandır kafama göre cihaz bakıyorum bu cihazda çok dikkatimi çekti...
Buyrun yüzeysel incelemesi burada. Dengeli mod'da battery drain sorunu yok. performans ve turbo modda AAA oyunlarda işlemci ve ekran kartı yükü arttığında...
Ben neyi almak istersem isteyeyim adresinize gönderilemez uyarısıyla karşılaşıyorum. Amazon istanbulda yaşayan birine bile gönderim yapamıyorsa nereye...
115W 5060 için baya iyi performans vermiş TUF. Sanırım işlemci ve Dual RAM etkisiyle baya yükselmiş. Şuanda da yaptığım testte 12910 gibi benzer bir puan...
Eski V kasaları dediğiniz gibi gerçekten tam bir faciaydı (hem soğutma sorunu hem düşük güç). Bunda baya kalın bir kasa kullanmışlar. Daha önceden 3070 Ti...