17 Cm altı en iyi RTX 5060 ekran kartı fiyatları hem amazonda hemde hepsiburada da düşmüş. Ben hepsiburadadan almıştım. Aldığımdan 1000 TL daha ucuza...
1- Evlilik paketi almayın. Nerde evlilik paketi görsem internetteki parça parça toplama fiyattan daha pahalıya satılıyor. İnternetten parça parça alın daha...
Daha önceden görmemiştim. Siz yazınca biraz inceledimde yine ek bir kontrolcü ile çalışacağı için bu tip ucuza kaçan firmaların tercih edeceği bir metod...
Kimseyi küçümsediğimden değil ama 15-17 yaş çocuklar al sat yapınca, ikinci el piyasası sıfırdan pahalı hal aldı. Ama nereye bakarsanız bakın fırsatçı...
Windows update yaptıkça cortlaryan ve her defasında kafası düzelsin diye bi tool kullanıp firmware düzeltmesi yapıp toparlansın diye uğraştıran bir markaya...
Ölücülerde az buz değil malesef. Ryzen 7 7700X kutulu işlemciyi ilana koymuştum. Gelen teklifler fena komedi. aralarında 1000 TLden yukarı vermem diyen bile...
2. el ürün satmak yerine çöpe atmayı tercih eden biri haline geldim. Tanıdıklarımdan alacak kişilere sadece bilgisayar donanımı satıyorum. Makul denilen...
Kullandığınız paket hızı nedir? Attığınız görsellerden bir şey anlamak pek olası değil. speed test görselinizde sadece 140 Mbit bir download hızı görüyorum...
Basit bir şekilde anlatmak gerekirse eğerki binanıza eski tip ADSL VDSL yani telefon kablosu geliyorsa bu teknolojiden faydalanamazsınız. Eğerki dairenize...