Güzel inceleme hocam eline sağlık. 6090XT yi gerçekten iyi yapmışlar zamanında. 1080ti efsanesi gini olmuş. 2. El 6900xt aldım yeni güçlü olması mutlu...
Zorlu render testlerinde normalde duyulması gerekiyordu. Fakat hiç coil whine sesi duymadım. Valorantta menü fps kilidini bi kaldırıp bakacağım. Çok yüksek...
AMD 6000 serisiyle yazılımsal sorunları şükür düzeltti. ben 2022den beridir RX 6900 XT ekran kartını kullanıyorum. Hem veri madenciliği hemde oyun için...
Mobil alanada artık yapay zeka işi girdiği için yapayzeka kaçınılmaz bir durum haline geldi. Seçeceğiniz her alanda yapay zekaya yönlenmeniz gerekecek...
Kendimizi geliştirmek bence artık sadece yazılım alanı için değil her meslek için gerekli tabii ki yazılımda bu daha ağırlıklı bu konuyu biliyorum zaten...
Baya kötü durumdaymışsınız. Size acilen bi kart lazım 😅
1741733665
Gigabyte RX 9070 XT serilerinde böyle bir sorun var. Bir müşterime de almıştım evde...
Malesef şu ara stok mevzuları milletin canını sıkıyor. Bulabildiğiniz yerden almanızı öneririm. Şuanda fiyatları normalde olması gerektiğinden yüksek bir...
Çok güzel olur. AMD genel olarak hem işlemcide hem ekran kartında UV Yi çok seviyor. E nitro+ ta tepe modellerden. Sıkıntı yasiyacagini düşünmüyorum bu...
Yaklaşık 7 yıldır yazılım mühendisliği yapıyorum. 14-15 yıla yakın zamanda yazılım geliştirme üzerine tecrübem var. ybs hakkında bir bilgim yok fakat...