Gelir ama müşavir+depo(3 gün beklese 4500 TL ve üstü yapar)+ Gümrük işlemleri için ücret+vergi+noter devir ücreti+ sizin 30 dolarlık ürün = 8-10K civarından...
Acer'ın ve ASUS'unda yeni bazı gaming laptoplar için yaptığı açıklama bu. Yeni teknoloji batarya yönetimi sayesinde daha iyi performans sağlıyoruz ayağına...
1Rx16 ya da 2Rx16 ram kullanıyor olabilirsiniz. 32 GB tek RAM ile gelmiş. Buradan kaynaklı Yüzde 1 ve Binde 1 FPS'iniz düşüyor olabilir. G-Sync, FreeSync...
Bu bir sorun değil ki, monitör panele gelen FPS ye senkronize ediyor, AMD freeSync veya NVIDIA Gsync denen durum. İstersen OSD den kapatabilirsin ama bunun...
Arkadaşlar merhaba. 14 Mart 2023 tarihinde, yani hemen hemen tam 3 sene sonra yine Sahte RAM konusu ile sizlerleyim. Bu seferki konuğumuz 2X16 Toplam 32GB...
Tekrar geçmiş olsun. Kingstondan ne kendim ne de müşterilerim RAM almıyor. Çok fazla sahte RAM var Kingstonda. Apacer, Lexar, Patriot gibi alt markaların...
battery draining sorunu %100 işlemci, %100 ekran kartı yükü ve turbo mod hepsi beraber açıkken oluyor. dengeli modda AAA oyunlarda sorun olmuyor. Öyle boşta...
Hocam öncelikle yararlı bir konu açtığını düşünüyorum kendim adına teşekkür ederim.
Uzun zamandır kafama göre cihaz bakıyorum bu cihazda çok dikkatimi çekti...