Oyuın sonu verilen KP'ler eloya göre değil MMR durumunuza göre verilir. Karşınızdaki kişiler sizden düşük eloda olsa bile MMR olarak daha iyiyse daha fazla...
Polo 6R kullanıyorum. Avec serviste öğrendiğim bilgiye göre soğuk havalarda belirli bir sıcaklığa ulaşması için bendeki araç için 1000 devir üstü başlangıç...
amd kendini geliştirmedi değil siz geri kalmışsınız.. FSR 4 ile DLSS kalitesine neredeyse eşit oldu hala dlss daha iyi de olsa çk bi eksiği kalmadı amd...
Malesef kablonet İstanbul-Ankara-İzmir-Bursa-Antalya dışına hizmet vermiyor. Başvuru yaptığım il Ordu. Başvuru için aradıklarında bulunduğunuz il için şuan...
Merhaba değerli Donanım Arşivi sakinleri.
Başvuru yaptığım adreste şuan millenicom internet kullanıyorum fakat aboneliğim bitmek üzere. Bana yeni sunduğu...
Bu akşam için incehesap indirimlerini bi bekleyin isterseniz. İyi bir fiyata düşen RAM olursa onu alırsnız. Eğerki düşen olmazsa forumda RAM önerisi...
Samsung bile kendi ürünlerinin bir kısmında kullanmayacağını açıkladı. Eğerki bireysel kullanıcılar için adımlar atılmazsa üretimin yetersizliğinden dolayı...
Ben de az buçuk forumlarla ilgilenen biri olarak şunu fark ettim çoğu zaman ve burada da şiddetli bir şekilde göze batıyor:
Forumun ana sayfasındaki recent...
vatan ve mediamarkt çoğunlukla toplama sistemleri muadillerine göre pahalı satıyor ayrıca siz mağazadan kendiniz toplatacaksanız bu fiyat epey artacaktır...
5080 ve 5090 genelinde vardı ama 5070 serisininde ufak etkilendiği sölendi. bende çok sanmasamda ondan ilk o aklıma geldi.
1765670762
evet biz problemi çok...
Eksik birimler sadece 5090 ve 5080 de oldu. 5070 ti veya 5070'de olmadı. Şimdi baktım 5070 Ti'yi etkilendiği söylemiş ama 5090 ve 5080 de olduğu gibi foto...
Konudaki cevaplara kadar herşeye baktım. 1Rx8 16GB ram kullanımı nedeniyle Ram bellekten dolayı performansta sorunu var. Ayrıca 2K kullandığı için Ram...
Merhaba değerli Donanım Arşivi sakinleri.
3D yazıcıdan atık olarak çıkan bazı tip filamentler belediyeler tarafından geri dönüştürülebilir plastik olarak...