PTT'de 1 kez olsun düzgün memnuniyet görmedim. Açılmış kullanılmış üründen tut arızalıya kadar herşeyi satıyorlar. Sonrada iade almıyorlar. THH üzerinden bu...
Önemli değil hocam zaten ben de son günlerde sadece laptop bakıyorum. HP Omen serisi hakkında kronik sorunlar olduğunu duydum. En sorunsuz seri Lenovo Loq...
Lenovo Thinkbook verdiler iş için sonrasında Dell Pro Max 16 serisine geçiş yaptık . Her türlü intel tarafında HX serisi işlemcilerin durumu vahim malesef...
Core ultradan memnun olmayan 14. nesilden nefret eder. Tamamen beklentiyle alakalı. Ryzen ai serisi de fena değil alınır.
Bir de o arkadaş fan sesinden...
Yapay Zekaya ek olarak Verimlilik odaklı işlemciler bunlar, Apple işlemciler ile yarışabilecek seviyede olanlar da var, düşük güç tüketimine rağmen tatmin...
Ultra serisinin tek reklamı daha düşük güç tüketimi iddiası. Yeni nesil bir seri olması dışında hiçbir farkı yok. Hatta iş bilgisayarlarımızda kullanıyoruz...
AMD tarafında bulunan işlemciler önünde bulunan AI tagı ile anlaşılabileceği üzere yapay zeka işlerinde destek vermesi temel amaç edinilerek geliştirilmiş...
Evet destekten cevap geldi. 1 tane oyun verdiler. Oda dandik bir oyun. Lust from Beyond: M Edition diye 10 kuruş etmeyecek bir oyun. Bu arada ilk baktığımda...
Vallah en doğrusunu yapmışsın. Kızsan zaten ayrı sıkıntı oluyor online oyunlar. Online de malesef bizim Türkler çok sıkıntı. Öldürüyorsun sana sövüyor, o...