PPPoE için vlan yapılandırması düzgün çalışmamış. VLAN ayarlarınıda düzgün şekilde yaparsanız bağlanabilirsiniz. Eğerki bağlanamıyorsanız size düzgün...
Renk ayarı yapmadım. Fabrika çıkış kalibrasyonlu geldiği için gerek kalmıyor. Farklı renk modlarında farklı şekilde görünüyor. Oyun ve filme göre ayarlama...
ilk kullanımda testlerde düzgün bir şekilde yapılmışsa montaj sorunu olma ihtimali düşük. Muhtemel olasılık PSU görünüyor. 20-30 dolar bandında satılan bir...
Ben alalı 3 yıl oluyor. Ondan önce almak istediğimde sürekli red yiyordum. Bi ara müşteri hizmetlerine işim düşmüştü. Görüşme esnasında sormuştum "Şubeye...
Evet aynı modeller. nethouse satıcısı hepsiburada fiyatını daha indirmemiş muhtemelen oradada indirir. Vatan bilgisayar indirim yaptı diye tüm fiyatları...
Bende bir terslik olmazsa 1 hafta içerisinde LG'yi almayı düşünüyorum hocam. Amazonda da şu an fiyatı 44k. Normalde aklımda qd-oled bir monitöre yönelmek...
XG32UCWG'nin yazılımsal sorunları var mutlak durumda. Muhtemelen belirli bir süre sonra düzeltirler diye düşünüyorum. reddit yorumlarına bakıp ona göre...
operasyonel bir hata olmuş ve firma hatalarını telafi etmeyi hiç uzatmadan kabul etmiş. kimse robot değil, bu firmalarda da insanlar çalışıyor ve her insan...