%72 NTSC monitör ve 144 Hz bile değil. Pahalı bile sayılır. Bunun 144 Hz versiyonunu geçen aylarda 3900 gibi satıyorlardı hatırladığım kadarıyla. Çok daha...
kargoyla gönderimde yapıyorsanız benim önerim teknolojiçözüm firması. Müşterilerimin birçok ekran kartını bakım ve onarım için gönderdim. 1 kere bile...
Yurtdışındada garip bir şekilde fiyatları yükselmeye başladı. Son çıkan Assassin's Creed Black Flag Resynced oyununda da 5070 Ti ekran kartını açık farkla...
Bir sorunu yok. Cihaz TV'nin incelemeleri var. Aynı incelediği gibi laptop hala 4 aydır. Uzun kullanımı da önemli ama kısa vadede memnun etti ya iyi gibi...
Bende de o endişe vardı. Eve geçeyim alırım dedim. Eve geldiğimde indirimi görünce direk yapıştırmıştım. 85000 TL'ye bile bence bulunmaz nimet. denkleri...
Hesaplama sitelerinde bakmıyorum. Birinde 4400 yazıyor diğerinde 7700. Bide lowest price diyor. Ben birçok oyunu önsiparişte alıyorum. Şimdi bile hali...
Cihazı ben indirimli diye yakaladığımda 81000'e almıştım. Şimdi dahada düşük fiyat. Rekabetçi oyunlar dışında kesinlikle üzmez. Ayrıca harici ekran kartı...
Tahminimce 5-6K dolar civarı harcamışımdır. Çoğunlukta oyunları bu bundle sitelerinden bundle olarak veya mystery-vip key paketlerinden aldım. Oyunların...