Öncesinde hep mevcutta stokta diye bulunan ürünlerden satışa koydular. Glorious mouse'lardan stoklu satışı olan göremedim. Listeyi sadece stoklulara göre...
Malesef çözülmüyor. Denedik ve sonrasında da araştırdım. Güç kontrolcüsü olarak sadece bu kadar güç alabiliyor. Daha üstünü vermenin hiçbir yöntemi malesef yok.
Hocam bu marka çok az stok getiriyor değil stok bitince direk getirmiyor denicek kadar az ondan dolayı karaborsaya düşüyo tabi bir istisna yaşanabilir...
1500 kişinin çalıştığı teknoloji firmasının her gelen doktoru bile bileklerinde ve omzunda ağrı olan kişilerin bu mouse yüzünden bu ağrılara şişliklere...
15 yıllık microsoft mouse'a 2 pil takıp 6 ay kullanıyorduk. O zaman bile kat kat iyisi vardı. Ayrıca günümüzde dual modlu olan mouse'larda bluetooth modda...
Bu mouse'u alanın kendisine saygısı yoktur. Hiçbir şekilde konforu olmayan ve tamamen kullanışsız bir mouse'a bu paralar verilmez. Sırf elma logosu için bu...
Ne çirkin bir şey böyle nasıl kullanılacak bu. Evde şuan elimi simüle etmeye çalışıyorum şuan burada olsa nasıl olurdu diye, kullanılmaz bu o.O2
Edit: Pili...