8000hz çok gereksiz. hem şarjı çok yiyor, hem işlemciyi gereksiz yoruyor.
Redditte birisi kendi sistemi için şöyle bir tablo paylaşmış:
125-500hz - sub 2%...
Android kanadında çinlilere hala çok güvenmiyorum veri güvenliği konusunda. Teknik özellikler konusunda gayet iyiler yoksa. Samsung'dan devam etmek en...
Merhaba, yaklaşık 650.000tl bütçem var. Sorunsuz manuel bir araç arıyorum. Donanım takıntım yok. Tercihen benzinli motor olsun ama şart da değil.
Bilgisi...
Niye alınmasın ? Parkur yapması ve atmosferi en keyifli AC oyunuydu bence.Hikayesi için aynı şeyi söyleyemecğim ama. İlk çıktığında çok bug vardı ama şuan...
Mevzu hangi oyunu oynatır değil. Zaten baktığında am4 platformu mevcut oyunları oynatır ama artık DDR5 devri. İleriye dönük olmaz. Ucu sınırlı. Yeni nesil...
https://www.gamegaraj.com/blog/tpm-20-modulu-bulunan-biostar-marka-anakartlarda-tpm-20-nasil-acilir/.
Burada anlatmışlar. Arayüz aynı mı bilmiyorum ama
Samsung'un pintiliği ve satış stratejisi tamamen. Bütçe mevzusu işin tırıvırısı. Çançinçon markalar orta segment telefonlarına koyabiliyorken Samsung'un...
Tasarım olarak da çok beğenemiyorum fe serisini. 2026ya gireceğiz hâlâ alt çerçevenin kalın olması çok saçma geliyor. Sırf onun için bile fe serisi alasım...
Sol alttaki glow'dan çok ışık sızması gibi duruyor. Daha sarımsı gözüken(sağ alt) bariz glow.Ekranın çok büyük bir kısmını kaplıyor. İade edebiliyorsanız...
Hocam hakaret ediyormuşum gibi algılamayın ama çok saçma bir yorum. HL VE HL2 çıktığında oyun sektöründe bambaşka bir yön verdi ve ortaya yeni bir tür...