Hakan06

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Hakan06
      Hakan06, Vatandan hazır sistem aldım iyi mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam feci kazık. Direkt iptal edin. Intelden de uzak durun bence. Amd ısınıyor mevzusu yıllar yıllar önce bitti. Aksine intel kömür sobası gibi şuan
    • Hakan06
      Hakan06, Razer deathadder v4 pro polling rate başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      8000hz çok gereksiz. hem şarjı çok yiyor, hem işlemciyi gereksiz yoruyor. Redditte birisi kendi sistemi için şöyle bir tablo paylaşmış: 125-500hz - sub 2%...
    • Hakan06
      Hakan06, 30-35K Telefon Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      s24 daha mantıklı bence. Tasarım olarak da çok daha şık.
    • Hakan06
      Hakan06, 30-35K Telefon Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Android kanadında çinlilere hala çok güvenmiyorum veri güvenliği konusunda. Teknik özellikler konusunda gayet iyiler yoksa. Samsung'dan devam etmek en...
    • Hakan06
      Hakan06, Yardım MAX 650.000TL Manuel araç önerisi. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Lancer'ları çok beğeniyorum aslında ama kroniği yürüyeni nasıldır? Hangi motoru iyidir?
    • Hakan06
      Hakan06, Araba kategorisinde Yardım MAX 650.000TL Manuel araç önerisi. başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, yaklaşık 650.000tl bütçem var. Sorunsuz manuel bir araç arıyorum. Donanım takıntım yok. Tercihen benzinli motor olsun ama şart da değil. Bilgisi...
    • Hakan06
      Hakan06, Assassin's creed indirimleri var hangisi alınmalı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Niye alınmasın ? Parkur yapması ve atmosferi en keyifli AC oyunuydu bence.Hikayesi için aynı şeyi söyleyemecğim ama. İlk çıktığında çok bug vardı ama şuan...
    • Hakan06
      Hakan06, AM4 mü AM5 mi, 2. el mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Mevzu hangi oyunu oynatır değil. Zaten baktığında am4 platformu mevcut oyunları oynatır ama artık DDR5 devri. İleriye dönük olmaz. Ucu sınırlı. Yeni nesil...
    • Hakan06
      Hakan06, AM4 mü AM5 mi, 2. el mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      am4 platformu artık ölü yatırım. DDR4 devri bitti. RTX 3080 de çok eeskidi, adı var kendi yok gibi. yeni nesil bir şey almak daha mantıklı.
    • Hakan06
      https://www.gamegaraj.com/blog/tpm-20-modulu-bulunan-biostar-marka-anakartlarda-tpm-20-nasil-acilir/. Burada anlatmışlar. Arayüz aynı mı bilmiyorum ama
    • Hakan06
      Hakan06, Öneri S24fe mi S25fe mi alayım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Samsung'un pintiliği ve satış stratejisi tamamen. Bütçe mevzusu işin tırıvırısı. Çançinçon markalar orta segment telefonlarına koyabiliyorken Samsung'un...
    • Hakan06
      Tasarım olarak da çok beğenemiyorum fe serisini. 2026ya gireceğiz hâlâ alt çerçevenin kalın olması çok saçma geliyor. Sırf onun için bile fe serisi alasım...
    • Hakan06
      Hocam bence direkt s24 alın o paraya. Ekranı büyük olsun istiyorsanız s25fe alınabilir. Zaten hemen hemen aynı telefon ikisi de.
    • Hakan06
      Sol alttaki glow'dan çok ışık sızması gibi duruyor. Daha sarımsı gözüken(sağ alt) bariz glow.Ekranın çok büyük bir kısmını kaplıyor. İade edebiliyorsanız...
    • Hakan06
      Hakan06, HL3 duyurulmadı, söylentiler. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam hakaret ediyormuşum gibi algılamayın ama çok saçma bir yorum. HL VE HL2 çıktığında oyun sektöründe bambaşka bir yön verdi ve ortaya yeni bir tür...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,678
Üyeler
187,548
Son üye
yusufff43
Geri