54 liralık bir indirim sağladı 99 lira kargo ile 1844 lira tuttu sipariş geçtim.
Dostlar yardım ve destekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyi forumlar...
9 bin liraya iyi gibi geldi bana çok anlamam 2. el piyasasını. Telefonun durumu nedir kozmetik olarak illaki çiziği olacaktır ama ondan ziyade batarya...
Hocam çok teşekkür ederim tekrardan. Bugün gidip iademi yaptım klasik vatan yine mağduriyet yarattı iadeyi gerçekleştirdi fakat paramı iade etmedi kupon...
Estafurullah hocam ne demek gelip zahmet edip yazıyorsunuz benim için mutluluktur. Aldım notumu hocam yarın biraz xbox kontrolcülerini inceleyim fizikselde...
Hocam öncelikle cevap ve açıklamalarınız için çok çok teşekkür ederim. Sizin yazdığınız tüm modelleri not aldım listeme. Sizden bir ricam olacak bu modeller...
Dostlar selamlar
Normal şartlarda Orijinal Sony dualsense ps5 kolu kullanıyorum (Bilgisayardan EAFC25 oynuyorum sadece) bugün kol tuş takılı kalmasından...
Selamlar
Satın aldığım tarihten beridir kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaratmadı başlık kısmı kalın ve sert bir yapıda ama mönitöre cuk oturuyor oynama...
Arkadaşlar selamlar ios 26 sürümüne bende geçiş yaptım. Genel olarak şu an performansından memnunum. İlk yüklemeden 2 saat kadar bir süre ciddi derecede...