1000₺'ye kesinlikle değmez. Ben aldığımda 160₺'ye almıştım. Şuan yaşadığım tek sorun olarak bazen mousepad'de gıcırtı yapıyor. Ama bu sorun mousepadimin...
Ben zamanında game pass ile oynuyordum, oyunu bitirmeme rağmen satın aldım. Zevkli bir oyun sana kalmış. Oyunu bitirdikten sonra pek bir olayı kalmıyor...
Üniversitelerin kursları oluyor. Öğrencisi olmadığın üniversitelerde bile gidebiliyorsun. Ben geçen dönem gitmiştim 4.000₺ ücreti vardı 80 saat bir ders...
Belli bir yaşa kadar bu tarz saatler alınmamalı çocuklara, herşeyi sürekli annelerine soran, kendi başlarına karar veremeyen özgüvensiz çocuklar yetisiyor
Ucuzlarla alakası yok 500-700TL vermeyin diyorsun ama önerilen saatin 3.700TL olduğunun farkındasındır umarım. Bu bantta sadece acil arama özelliği olduğu...
4 yaşındaki çocuğa alınabilir fikrini ben söylemedim. Henüz telefonu olmayan 12-13 yaşlarında bir çocuk için ileriye dönük olarak alınabilir diyorum. Ayrıca...
Arama özelliği olan herhangi bir saat de yine bu durumlarda işe yarayacaktır. Biraz pazar aldatması oluyor bu tür saatler bana kalırsa.
Huawei Watch Fit 3...