Aynısının farklı TB modelini kullanıyorum. Yedeklemek için ayda 1-2 kez lazım oluyor ancak kablosu temassızlık yapıyor. Eğer dosya aktarımı esnasında...
Sıvı soğutmayı kasa içinde nasıl konumlandırdığınız çok önemli.
Ayrıca uygulaması üzerinden devrini arttırıp azaltarak sesin kesilmesini sağlamanız mümkün...
Nedense bana eski Corsair Carbide serisini hatırlatıyor bu kasa ama cidden içi çok geniş. 360mm top desteği ve 400mm gpu desteği de olduğuna göre bu fiyata...
Kaft zamanında kadıköy beşiktaş tayfaya özel sırf fakir fukara alsın diye ortaya çıkmış tarz sahibi bir markaydı. Gittikçe cihangir bebek kitlesi kullanmaya...
Benim de bir şey alıp uzun yıllar kullanma gibi bir alışkanlığım olduğu için dayanıklı ve fiyatını hak eden ürünlere yönelme ihtiyacım oluştu. Bu sebeple...
Daha önce bu tarz çanta kullanan biri olarak markalı ve dayanıklı kumaşı olan ürünleri tercih etmekte fayda var bunun sebebi alt kısım zamanla aşınıyor ve...
Dostlar selam,
Yıllardır kullandığım sırt çantamdan artık bıktım ve hem tarz hem de kullanışlılık açısından iyi bir çanta arayışındaydım. Karşıma kaft...
540₺ fiyatı var bugünkü kur ile, her hafta olan ödüller ile en düşük 0,30 dolarlık kasalar düşme imkanı var. Bu da 10₺'ye eşit. Ancak ara ara güzel 1...
Dostlar merhaba,
Xiaomi monitör üzeri ışık çıkarmış, ben daha yeni gördüm. Göze değil de masaya vuran bir ışık ve uzaktan kontrolcüsü ile hem ışık şiddetini...
Giriş seviye bir AM5 için ideal bir anakart. 8 fazlı yapısı orta-üst segment işlemcileri yeterli seviyede beslemesi olanaksız. Alan vatandaşların bunu...