2 farklı varyasyonu var, bunları bir kontrol et, benim aldığım üstteki gibiydi. güvenmediysen iade et bence, amazondan teknobiyotik satıcısından almıştım...
hocam son fotoğrafta arctix yazısının üstünü kazı, orada kod olacak onu yaz kontrol et, teknobiyotikten aldım geçen orjinal sıkıntı yoktu. sonra tşk edersin...
Ulan ben akşam 5070 siparişi verdim daha kargoya bile vermediler adamlar şüpheli fiyatlı ürünleri hemen kargoya vermişler😂😂 inşallah benim kartı iptal...
valla biten olayı görmeme rağmen etkisinde kaldım :D :D bu sıcak değil sımsıcak, en sıcak fırsat :D şaka gibi gerçekten, hayırlı olsun güle güle eskitin :D...
Hocam ya da vatan içerden bilgi aldı ramler eski fiyatların yarısına düşecek😂 imkansız gibi geliyor hala kampanya olması arkadaş hesaplamıştı önceki...
Daha önce de kulaklığa ihtiyacım vardı gece 3-4 gibi forumda bi baktım. Vatan, barracuda x i tam en ucuz satıcıdan yarı fiyatına 1900 tl ye satıyor. O zaman...
bende işlemci değiştim aynı sorun bende de oluştu. daha önceden w10 pro kullanıyordum, w11'e yükseltmiştim. işlemci değiştikten sonra tanımıyor şuan oem...