Merhabalar. daha once kimsenin umrunda degilim duye bir konu acmistim ama bu meseleyi rafa kaldirma karari aldim.
tyt calisiyorum. tyt turkce bitti. tyt...
Dunya berbat bir yere evrildi ben saldim ugrasmiyorum daha gecen gun arkadasimla tartistim ugrasmiyorum bastim engeli gectim ugrasacak takatim yok. Gide mac...
Evet ama şöyle bir geriye dönüp bakınca herşeyin boşunda olduğunu düşünüyorum, bütüne emeklerimin çöpe gittiğini.
garup bi benzetme ama savaş kaybetmiş gibi...
kanka bende şuan senin durumundayım ama ben 2. mezunum şuan lütfen sadece ders çalış hiç birini kafana takma arkadaşa bulunur illaki bunları kafana takarsan...
Sevdiğinin yokluğunun verdiği dert ile varlığının verdiği dert arasında kalmak… diye bir söz vardır. Şu anda sen sevdiğin olmadığı için dertleniyorsun onlar...
çok teşşekür ederim ama aslında birazda bunun bir adaletsizlik oldugunu dusunuyorum.
yks icin 11 de faha fazla calisayim diye gitari biraktim.
obp dusmesin...
Öncelikle çok sağolun, gerçekten haklısınız. genede insan biraz uzuluyor. 5-6 yildir tanidigim insanlarin bunu yapmasi bazen bana kendimi sorgulatiyor...
Bende çok daraldığımda Kuran dinliyorum
Yalnız kalmaktan korktuğum için silemiyorum.
1786784715
valla hocam dedigim gibi 15 hszirandan beri calisiyorum.
calismati severim aslinda ama genede boyle hissediyorum.
birde babam yillardie toptanci kamyonla satis yapiyor (cicek) sabit musterileri var. en kotu bir...
valla hocam 6.siniftsn beri duzenli ders calsiiyorum hala bi bokunu gormedim birkac belge disinda. adam gelmis bana oyun oynama sinav senesinde muzik...