Swords

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Swords
      Swords, 8 Ayda Ayt Yetisir mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu engin ve ulvi postu benimle paylastiginix icin tessekurler sensei
    • Swords
      Swords, Eğitim kategorisinde 8 Ayda Ayt Yetisir mi başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar. daha once kimsenin umrunda degilim duye bir konu acmistim ama bu meseleyi rafa kaldirma karari aldim. tyt calisiyorum. tyt turkce bitti. tyt...
    • Swords
      Swords, En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      valla 80 in uzerinde oyun oynadim. cok cevapsiz kaliyorum. cocukluk hatiralarim adina Gta 5 sanirim
    • Swords
      Dunya berbat bir yere evrildi ben saldim ugrasmiyorum daha gecen gun arkadasimla tartistim ugrasmiyorum bastim engeli gectim ugrasacak takatim yok. Gide mac...
    • Swords
      Swords, Kimsenin Umrunda Değilim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet ama şöyle bir geriye dönüp bakınca herşeyin boşunda olduğunu düşünüyorum, bütüne emeklerimin çöpe gittiğini. garup bi benzetme ama savaş kaybetmiş gibi...
    • Swords
      kanka bende şuan senin durumundayım ama ben 2. mezunum şuan lütfen sadece ders çalış hiç birini kafana takma arkadaşa bulunur illaki bunları kafana takarsan...
    • Swords
      amin hocam inşallah
    • Swords
      Sevdiğinin yokluğunun verdiği dert ile varlığının verdiği dert arasında kalmak… diye bir söz vardır. Şu anda sen sevdiğin olmadığı için dertleniyorsun onlar...
    • Swords
      çok teşşekür ederim ama aslında birazda bunun bir adaletsizlik oldugunu dusunuyorum. yks icin 11 de faha fazla calisayim diye gitari biraktim. obp dusmesin...
    • Swords
      Öncelikle çok sağolun, gerçekten haklısınız. genede insan biraz uzuluyor. 5-6 yildir tanidigim insanlarin bunu yapmasi bazen bana kendimi sorgulatiyor...
    • Swords
      oyle yapiyorum zaten hocam 1700-1800 sayfa okudum dinlerle ilgili hobi olarak dinleri araştırıyorum başta islam olmak üzere
    • Swords
      Bende çok daraldığımda Kuran dinliyorum Yalnız kalmaktan korktuğum için silemiyorum. 1786784715 valla hocam dedigim gibi 15 hszirandan beri calisiyorum.
    • Swords
      Reis o hastalığı iyi bilirim geçmiş olsun öncelikle kalitesiz insanlar seni sallamasa da olur zaten çok takma orayı
    • Swords
      calismati severim aslinda ama genede boyle hissediyorum. birde babam yillardie toptanci kamyonla satis yapiyor (cicek) sabit musterileri var. en kotu bir...
    • Swords
      valla hocam 6.siniftsn beri duzenli ders calsiiyorum hala bi bokunu gormedim birkac belge disinda. adam gelmis bana oyun oynama sinav senesinde muzik...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,059
Üyeler
202,482
Son üye
Arif Osman
Geri