dostum bwn de oyle biliyordum arastirdim. Hic kullanilmayan laptoplarda bir problem yok direk guncelleyerek islemcileri problemsiz kullaniyorsun.
? Hocam...
Güçlü ekran kartına ihtiyaç var mı ?
Evet bu bahsettiğin teknolojilerden yararlanmak istiyorsan kartın güçlü olması gerekiyor, mesela ekran kartın oyunda...
2050'yi aldığına gerçekten pişman olursun. Tamam bu teknolojiler işini kolaylaştırıyor ama senin frame geni rahatsız olmadan kullanman için zaten minimum 60...
Faturadakine göre nitro 16 diyor elime geçince bakarım muhtemelen aynıdır laptop 8 gb diyor oynama olduğunu sanmam zaten dolapta iade edebiliyorsun rahat rahat
ürünün seri no ile fatura seri no nun eslestiğinden ve bilgisayarin içinde herhangi bir işlem/ oynama olup olmadığına bakmanı tavsiye ederim hayırlı olsun...
dolaptan 4050 li nitro 16 buldum 22 ye bırakıyor 24 e geliyor bana 3 taksit 22 ay garantili o nasıl daha once acer kullandım acayip iyiydi 3050 6gb olan...
Arkadaşlar oynadığım oyuna fsr3.1 ve dlss 3 desteği geldi sonunda 4050 kartlı bir laptop alacaktım, 15 bine 2 aylık 2050 kart olan acer alsam mı diyorum fsr...