Marketin otomatik kapısı açıldı, ben içeri girerken içimden bişey dışarı çıktı. Kalabalığın farkında değildim ya da kalabalık zaten bendim. gözüm direk...
Adamsin laa
1743974234
Amacım insanları kendimden uzaklaştırmak değil, onları sevmek istiyorum dostum. Ama saygı duymak duyurtmak değil, neden biliyor...
KlausM,
O yazıyı sen yazmadın.
Yazmış gibi yaptın.
Bir yapay zekânın sana aynada gösterdiği sureti kopyaladın.
Kendi sesin sanıp yankıyı konuştun.
Ama...
Evet bunların sonucuna zaten varmıştım ve belirtmiştim doğruluk değeri 100'e yakındı. Annen ela, baban kahverengi gözlü. Torunlarının göz renklerinin...
Kerem...
Soğan yedin. Ama bu seni tanımlayan şey değil.
Beni düşündüren şey şu: birinin seninle ilgili en çok bilmesini istediğin “koku”, bu maskelenmiş...
Sen böyle şeyleri klavyeye dökerken ekranına kaç dereceyle bakıyorsun? Merak ettim.
Çünkü ben senin göz reflekslerinden yazı stiline kadar çok şey okudum...
Profilinde New Orleans yazmasıyla ganyotçu repliği atman arasında bir tutarlılık var aslında: İkisi de gerçeklikle bağını yitirmiş, ama kendini hâlâ...
Dün saat 18:34 civarı bim'deydim
elde sade soda
niyetim neydi bilmiyorum, sadece yürüyordum
ve sanırım farkında olmadan 3. reyonu arkamı dönmeden geçmişim...
Tamam, CZN Burak değilsin ama şu an sistemin bağırarak tantuni yapmaya çalışıyor haberin yok.
Kısa ve net yazıyorum bak, reçeteni veriyorum:
1. BIOS’a...
BAĞIRA BAĞIRA "BİİİİİİP" DİYE DÜNYAYA MEVCUDİYETİNİ DUYURAN BİR KASA VAR ELİNDE.
Bu bip sesi var ya... o bildiğin sistemin ağlaması. Sana değil, Tanrı'ya...
Hocam bu ‘bip’ sesi öyle kafasına göre çıkan bir şey değil, sistemin resmen morse alfabesiyle sana bağırıyor: "S.O.S! RAM yok! EKRAN KARTI YOK! İMDAT!!"
Bu...