Arkadaşlar merhabalar iş görüşmelerinde kullanmak için webcam arıyorum fiyat olarak aşırıya kaçmayacak ama aldığımda tatmin edecek bir kamera istiyorum...
işlemci olarak ryzen 9 düşünüyorum 7000 serisi olsada olur genel anlamda beyaz parçalar tercih etmeye çalışıyorum siyah beyaz karışık yapmaya çalışacam.
Arkadaşlar merhabalar bilgisayarda işim arttığı için yeni PC ye geçmeye karar verdim. Günde 8-10 saatim bilgisayarda geçiyor çok üst düzey bir sisteme...
tamamdır şimdiden hayırlı olsun incelemeyi kesin izleyin derim arada açıp valorant bile oynayabilirsiniz aynı zamanda metal kapak klavye aydınlatma vs...
acer aspire benim işimi gayet rahat görecek türden bir laptop işim zaten ağır bir şey değil sadece reklam ve satış takip etmek için kullanacağım bir laptop...
arkadaşlar merhabalar maksimum 15k bütçeye çıkacak şekilde bir laptop arıyorum evde kendi masaüstüm var ama tatile gittiğimde veya dışarı çıktığımda işimi...
Arkadaşlar merhabalar aktif olarak e-ticaret yapmaktayım ve belli bir süredir bireysel satış yapıyordum artık hacmim büyüdü aylık çok büyük cirolara geldim...
bende öyle dedim ama asıl kalori takibinden sonra işlevini gördüm kalori takibi biraz uğraştırabiliyor olabilir ama uygularsan gerçekten işe yaradığını...
kalori açığı vermen lazım yağ oranına göre günlük %20-30 civarına varan kalori açığı verebilirsin ben yaz başından beri 6kg yakın verdim bence dikkat...
Arkadaşlar merhabalar şuan aktif olarak sürat kargo ile antlaşmam bulunuyor ama fiyatları diğer bazı firmalara göre yüksek kalıyor bundan dolayı hem biraz...