merhabalar bulunduğum bölgede uzun süreli ve bir kaç ay sürecek bir altyapı çalışması var ve işim gereği internete ihtiyaç duyduğumdan dolayı alternatif...
Merhabalar günde ortalama 5-6 saat bilgisayarda vakit geçiriyorum ve mutfak sandalyesi yüzünden çok fazla sırt ağrısı çekiyorum bundan dolayı ergonomik ve...
Hocam eğer vaktiniz varsa biraz bakma şansınız var mı eli yüzü düzgün bir tane ? Ben bakıyorum da çok anlamadığım için şuan hepsi Okey gibi geliyor. Çoğunda...
Lenste çizik var diyor ve sadece odaklamada problem olmuyor diyor başlı başına saçma bir durum zaten sen ister manul odakla ister otomatik odakla zaten iki...
Kötü zamanda edinilen bir hobi o zaman, her güzel şeyin hep en sonuna denk gelmekte üstüme yok. Lensi tam olarak sorayım aynı şekilde fiyatını da, size o...
attığın linki şimdi farkettim direkt sony nin lensi direkt uyumlu olduğu için tavsiye ederim ama tam olarak hangi model olduğunu sor çünkü 28-70mm olan ama...
Bütçe olarak maalesefki zorluyor haklısın ama Sony Alpha a600+ Sigma 18-50mm f/2.8 lens alırsan uzun ömürlü sağlam bir kombo yapmış olursun ve gerçek...
Hocam sonuçta Sony Alpha a6000 sadece body oluyor yani dahili lensi olmuyor sizin ayriyeten lens almanız gerekiyor.
Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN Contemporary...
ilk aldığımda 300-200 arası alıyordum suanda 220-180 arası ama ekran kartıyla alakası yok anakart bide soğutmayla alakalı onun dışında ekran kartından gayet...