Herhangi bir cam filmi olur ben camlarımdan artanları kasada denemiştim ışık varken kasa içi direk yok oluyor ama beğenmedim. Kasan güzelse yapma kesinlikle
Önceden bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olmanızı istiyorum. Bilgisayar kasamın camlarına film çekmeyi düşünüyorum niyetim ise kasanın...
Bir tek japon haritası olduğu için aklımı çeliyor ama içi boş çıkarsa ve yine 4 den 5 e geçiş gibi adam akıllı fark olmazsa almak için düzgün bir sebep...
SSD yi kaça alıyorsun bilmiyorum ama sıfır alıyorsan aynı paraya kingston Nv3 gibi 2TB muadillere bakarım aynı paraya 2TB varken 1TB 990 Pro ne derece...
20K bütçede alabileceğin alternatiflerin çoğu elindeki telefonla benzer kalitede çeker. Yerinde olsam bütçe için uğraşırım yada telefonla uyumlu profesyonel...
Oyunu kaç kez oynadım tüm sonları bitirdim aktif olarak 3. kez hikayeyi baştan alıyorum genel olarak 10 üzerinden 9 veririm. phantom liberty için 10...
genshin daha çok sarıyor belki farklılık iyi olur diye denedimde pekte devam edemedim. Çeviri tarafında herhangi bir program kullanmadım zaten genel olarak...
Genel olarak l3 önbelleği iyi bir işlemciye geçmen lazım. 5700X oyun performansı anlamında 5600 den bile geride geçeceksen en azından 5800X geç derim...