Flow ai ile yapabilirsin. R10 da aylık 200-250 tl ye satanlar var. 1 aylık 45000 kredili hesaplar. Önce görsel oluşturup sonra o görseli videoya çevirirsin.
Futbol takımımızın instagram sayfasını yönetiyorum ve rakibimiz böyle videolar yapabiliyo bense daha çok matchday görselleri falan yapıyorum bu tarz videoyu...
Tr iphone 17 255gb 78k alacagim bu otv muafiyeti falan gelecek diyolar ogrenciye ne diyosunuz bana kalirsa 78k olan bir telefona gelmez gelse bile iphone...
@phxey41, 1300 dolarlık S25 Ultra'yı temel model iPhone fiyatına alıyorsun. Amerika'da 800 dolara satılan iPhone 17'nin vergisini çıkarsan Türkiye'de 900...
yani telefonda çok oyun vs oynamıyorum
bazen maç izlerim video izlerim onun dışında sosyal medya
üviye giderken bakıyorum vs şarjını yiyorum genelde...
alışma muhabbeti çok saçma hocam ya , androidden apple a , apple dan androide sürekli geçiş yaptığım dönem vardı ve sorarsan maksımum 1-2 saat yadırgarsın
yani kısman yüzde 70 ama belki daha farklı bi fikir atılır şunda şunlar daha iyi ona o para verme şu sorunlar var gibi gibi
1767435195
şuan xiomi 14t pro var
İphone 17 78k S25 ultra 82k
256gb olarak bakıyorum bütçemde bu 2 telefon arasında daha üstü zor
İçimde bi iphone merakı var hiç kullanmadım ama androidden...
Tek basima yapamadigim icin boyle bi yola basvurdum tek olunca ya bosver havasina giriyorum boyle para verince en azindan 3 5 gun konusup kendimi ifade...