abi işlemci sağlam aktif kullanıyorm da . dediğni yapmam imkansız bios güncellemesini pek bilmem bide bu hp nin biosu cok sıkıntılı format bile atamadım...
Saf güçte yakın kalır ama DLSS destekli oyunlarda şuan bile fena fark var zaten. RTX destekli oyunlarda da fark açılıyor. Şimdi FSR var falan diyen olur ona...
Hocam, meseleyi sadece 'sıcaklık' üzerinden okumaya devam ederek aslında asıl noktayı kaçırıyorsun. kimse 66 dereceye kötü demiyor ancak olay sadece GPU...
Tabii ki aradaki fiyat farkı herkesin bütçesine uymayabilir, buna saygı duyarım. Ama bu fiyat bandında bir yatırım yaparken, sistemin içinde 'idare eder'...
Hocam bakış açını anlıyorum ama bilgisayar toplamak sadece bir performans tablosu okumak değildir bu bir kullanıcı deneyimidir. 300W çeken bir kartta o '5...
shifte basılı tutarak pc yi yeniden başlat de hocam sonra gelen ekranda sorun gidere tıkla, gelişmiş seçenekler - uefi donanım yazılımı ayarı - yeniden...
hocam şöyle bir durum var bu A520 anakartlar piyasaya çıktığında(Ağustos 2020) Ryzen 5000 serisi henüz yoktu(çıkış tarihi nisan2021) eğer bios sürümü eski...
Asus rog msi gibi segmente çıkarsam 5080 alırdım hocam
1772661324
Aradaki 10k fark verilip nvidia alınır mı
1772661370
Aslında merak ettiğim dlss in her...
hocam öncelikle bios pili bitmiş olsa bile bios ayarları sıfırlanır pc açılır sadece sistem saati tarihi geri kalır. ayrıca saydığın nedenlerin çoğu (termal...
bence nvidia 5070ti özellikle asus rog strix veya msi suprim modellerini alabilirsen tadından yenmez. ray tracing ve dlss konusunda nvidia şu an önde...