Amazon’dan aldım, techburada satıcısından 15.500 e. Fiyatı düşünce hemen iade ettim 13600 e tekrar aldım iade kabul olmadan. Amazon’dan aldığım satıcı...
LG aldım renk gamutu düşük gerçek gecikme hızı ve 1 milyar renk skalası var msi ile muadil diyorlardı gecikme süresi önemliyse Lg önermişlerdi Banada onu...
Bendede 1 adet kapalı kutu 159 pro
1 adet çok az kullanılmış apex var turuncu ilgilenen olursa.
Apex hoş bi mouse kullanıyorum ben turuncusunu şarjı ne...
hocam bu lastikleri cıkma alıyorum ankara sasmazdan :D lastikciler bunu bir merkez yeri var oraya getiriyor satılmıyor diye cıkmada ben cok uygundan...
Anlatan adamlar kanalı böyle bir yorum yapmış ; Ben size gidin eski lastik iyidir mutlaka alın 40 senelik lastik bulursanız onu alın demiyorum. Burada...
Maşallah baya ince 😂 40 gördüm en düşük canlı olarak. Baya da pahalı o ince yanaklı modeller maalesef. İyi yakmalar diyelim 😁
1736120614
Hayırlı olsun.
Sert kauçuk işte maalesef. Yağmur gördüğü zaman 1 sene sonra değişmek icap ediyor. Veloxsport modelleri iyidir ama yeni tarihli olanlar. 245/35r20 mi...
Aşırı ucuzsa tercih edilebilir petlas veya starmaxx. Ama kauçuğu serttir. 2 sene götürür sonrasını bilemem. Patlasın zirai lastikleri çok iyi. Binekte yorum...
yok fiyat olarak 600-700 liralar var aralarında.
1736118167
Hocam lastik durmuyorki bizde benim 3. arabam sık araç değiştiriyorum lastikten ziyade :)...