aynen ama ucuna kulaklıkların mikronuna takılan pop filter takarsan düzeliyor bi nevide olsa razerdan çıkarıp ona taktım hafif düzelme oldu. ama yinede...
iki kulaklıkta elimde şuanda deniyorum. blackshark v3 şuanda mikrofon olarak corsair hs80 maxten bariz önde. ses olarak hemen hemen yakınlar blackshark v3...
Valla Blackshark v2 için iyi düşünüyorum cidden dediğim gibi benim için ses yüksekliği bass ve rekabetçi oyunlarda ince sesleri duymak önemli. Buna karar...
Blackshark v2 kablolu var bende dostum ses kartlı versiyon 5 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok padlerni yapıştırdım sadece onlar çıktı yerinden...
Blacksharkı direkt ele.Razer kulaklı kkonusunda iyi değil.Hs80 1.5 yıl kullandım çok premium kulaklık 2 negatif yönü var.Pedleri temizlemek imkansız gibi...
Sesi yüksek olmalı birde detayda yazmamışım. Blackshark v2 yi bulana kadar logitech G pro x , cloud alpha s iade etmişliğim var. O zamanlar mesela fury x...
MCHOSE X9 siyah ve beyaz rengi var kablosuz fiyatı çok uygun 3400 dü ben aldığımda 120-130 saat pil ömrü var gereksiz para vermene gerek yok bence. Ayrıca...
Blackshark v3 te ne gibi bir sorun mesela ?
1769571294
SteelSeries e ön yargılıyım biraz nova5 şuan kullandığım Blackshark v2 den iyi değil. Ve pahalı sanki