Pchocası youtube inceleme videosunun altında ayarları paylaşmış ben de onu yaptım hocam yoksa ben de pek anlamam. Ayarlar şu şekilde:
Görüntü Modu: User /...
Renk açısından ayarları vs. yapınca gayet memnun etti hocam diğer monitörümdeki siyahlar daha iyiydi ama. Diğeri Wievsonic VA panel 165hz FHD şuan 2...
Benim monitör de bugün geldi. Testlerini yaptım bir sorun yok ölü piksel falan ips glowu da gündüz vakti hiç anlayamıyorum valla. Yalnız şöyle bi durum var...
F80 takacak yer yoksa pivot önemli sizin için hocam sizin yerinizde olsam ben de t22c yi iade ederdim (2 monitörün de sorunsuz geldiği senaryoda). Ben de...
P olanın iddiası 400 nit, testte 458. kontrast ise 1000:1 girilmiş P için, testte 1490:1 çıkmış.
1788799819
İlk sayfadaki videoyu izlesenize sormadan önce
6299 TL'ye satılan H27T22C %125 sRGB renk gamutu, 1220:1 kontrast (pchocası test videosunda %11-12 daha iyi sonuç almış) parlaklık 357 nit ölçülmüş videoda...
Hocam bu konudaki P-2 mi yani, kusura bakmayın testlerle cevap vermeniz çok güzel ama ben basit bir insanım kafam karışıyor iyi mi kötü mü :D bir de 5ms...
Bizimki mi iyi bu mu iyi bilemedim, pivot harici pek bir fark görünmüyor hoparlör var mı o da belli değil sağda solda incelemesi de yok türkçe
Biraz...
Ben de aslında psu değişecektim ama monitörü indirimde görünce gitti para :D İnşallah sorun olmaz diyelim şuan kullandığım monitörü de amazondan almıştım...
Benimki de bugün öğlen verildi kargoya prime olsa da firma dhl gözüküyor hocam. Şahsen daha önce eski adıyla mng de çalıştım o yüzden şubeden şubeye...