Acikcasi deri koltuk tercih zorunluluk degil ama uzun yolda rahat bi araba dusunuyorum. o yuzden egea clio gibi arabalar genelde 2000 2500 km gibi uzun...
Hocam bence volvo yürütme maliyeti parça açısından bi tık dezavantajlı kalıyor. Megane bakabilirsiniz deri koltuk çok önemli kriter değil ise icon paketinde...
Bana göre uzun yol aracı olunca 130hp altı araçları elemek gerekiyor. İçeriye rüzgar, motor ve lastik sesi almaması lazım.
Sizin kriterlere göre filtreleme...
Geçenlerde Arka sokaklar da bir tarikata karşı mücadele ettikleri senaryoya şahit olmuştum içimden demiştim iyi cesaret muhtemelen ondan kaynaklı diğer...
dostum önümüz kış zaten. Uzun bi süre var. saçı sıfıra vur üşütmemek için bere tak. Zaten sana kimse neden saçını sıfıra vurdun diye sormaz. Sorarlarsa da...
Maalesef duygusal yönden bakıyoruz agalar gerçekçi olalım. Mike parasını cebe indirdi Paul da pr çalışması yapmış oldu. 2 taraf da kazandı ama Mike nin...
Hocam Dediğin Şekilde Yapıcam Lakin Şubat Ayında İşe Girmem Gerek Bu sebepten Böle Bir Diyete Girdim Şubat Gibi Gİbi 100 Kiloya Düşünce akşamları Spor...
ben de 188 130 kiloyum su orucu denedim verdiğim 20 kilonun 15ini kolayca geri aldım uzun süreli bir şey yapmadığın sürece adam gibi veremezsin o kiloyu...