Moza R3 Xbox ve pc , R3 sadece pc versiyonu var.
Moza R5 sadece pc versiyonu var ve üst modeller için geçerli dediklerim. Fakat R5 ve üst modeller için...
Moza R5 kullanmaktayım. Srp Fren performans kiti satın aldım geçenlerde ve gayet memnunum. Yazılım olarak çoğu direksiyon markasından daha iyi bir yazılım...
Türkçe karakterlerden birini kullanmamanızı öneririm windowsta ve bazı uygulamalarda bu sorunları yaşatıyor. Denetim masasından veya bilgisayar ayarlarından...
Ya Elden Ring ten başla ya da 3. Oyundan diğer oyunlar biraz kütük gelebilir ama Dark souls 3 ten başlamanı tavsiye ederim Elden Ring fazla iyi kalıyor :)
Evet dostum oyun içi bir item satın aldığında steam bunu görüp küçük ödüllendirme tarzında bir sistem kurmuş. Bu sadece Cs için geçerli değil. Oyun içi...
Oyun içi biriey aldığında kart düşürme hakkı veriyor ne kadar ücret olduğunu tam bilmiyorum. Rozetlerde kart düşürme hakkı yazmıyor bendede mesela. Steam...
X670E grş çıkış portları daha zenin olabilir o sizin kullanım amacınıza bağlı hepsi burada satıcısında 10605tlye gördüm isterseniz oradan satın alın. X670E...
Moza , simagic vs gibi Direct Drive direksiyonlar nedir ne amaçla kullanılır? Öğrenmek isterseniz E racing academy youtube kanalına göz atmanızı öneririm.