Bir iki gün önce internete satışı açıldı Vatan Bilgisayarda 12 ay taksite direkt aldım ama ondan önce ben Vatan mağazasına gittim bir tanıdık var dedim...
Adam ürünle beraber bir bilgilendirme kağıdı yollamış fatura tarihinden itibaren başlar diye o yüzden kafama takıldı eğer fatura tarihinden başlarsa 1 gün...
Şuan 9800X3D işlemci Vatan bilgisayar uygulamasında satışa açıldı 22.931 TL fiyattan satıyorlar almak isteyen alsın ben mecbur vade farkı verip almak...
Vatanda 12 ay taksite 25.700₺ fiyata geliyor ama bu taksit fiziki şubelerde geçerli değilmiş internet sitesinde geçeli olunca bende vazgeçtim bakalım 1...
Vatanda stok yok ama ben dün mağazaya gittim tanıdık vardı müdürle falan konuştuk işte bir şekilde halletmeye çalıştık olmayan stoğa para ödeyip alacaktım...
Sabah öğle saatlerinden beri kontrol ediyorum fiyatları 24.599₺ fiyattan satışa çıkardılar sonra saat 16:30 gibi 26.850₺ oldu daha sonra akşam 20:00 ile...
İncehesap çıldırmış olmalı 9800X3D işlemci 37.000 küsür fiyata listelenmiş tabii 22.000₺ - 25.000₺ fiyat arasında satan var ama incehesap gerçekten şaşırmış...
Benim altyapı 75 megabit destekliyor fakat 50 alıyordum sonra öğrendim ki modem arayüzü ayarlarında snr margin diye bir muhabbet varmış bu değer ne kadar...
MUSTAFA KEMAL: SAVAŞTA VE BARIŞTA DEVRİM
Devrim yaparsın savaş meydanlarında
Girdiğin her savaşı kazanırsın
Tarih yazarsın Mustafa Kemal gibi
Mustafa...
Eğer illa marka olsun istiyorsan msi almanı öneririm şuan msi markasının shout out kampanyası var seçili parçalarda parça başına 20 dolar steam bakiyesi veriyor