Öncelikle devletin belirlemiş olduğu 12 aylık TÜFE oranının üzerinde sana zam yapamaz yani o sınırı geçemez diğer bir konuya gelelim diyelim ki sen 2015...
Biraz yaşlı nasihatı gibi olacak ama git kendini geliştir yabancı dil öğren vasıflı bir mesleğin olsun kapağı başka bir ülkeye atmaya çalış ve kurtul...
Bu attığınız ikinci görselde Esas No baktığımızda bu sonuç 2022 yılında mı çıktı ve sizi karar çıktıktan 2 yıl sonra mı arıyorlar ? İkinci evrakta 1-2 yazı...
Başka bir firmadan farklı bir firmaya geçiş işlemleri başlatmıştım geçiş süreci tamamlanmıştı ama ben yeni kullanıcı adı ve şifresini modeme 2 hafta...
Bildiğim kadarı ile ehliyetine kısıt koyuyorlar trafiğe çıktığında gözlük kullanman gerekiyor ama ben sağlık raporu alırken gözlük kullandığımı görünce...
Hesabına hiç Spotify premium üyeliği almayan kişiler yani ilk defa premium olacak kişiler bu kodu kullanabilir vereceğim 2 adet kod var bu kodların her biri...
Şu an 80 dolar bakiyem var. 2-3 saattir Steam mağaza sayfasını geziyorum ama ilgimi çeken bir şey yok. Ben genelde rekabetçi ve rol yapma tarzı oyunlar...
MSI shout out kampanyası dahilinde Hepsiburada üzerinden ürün aldım. Kampanyaya katılmak için o ürüne değerlendirme yapmam gerekiyor. Değerlendirmeyi yaptım...
Yeni toplamış olduğum 9800x3d işlemcili bilgisayar var windows 11 yüklemiştim sorunsuz 23h2 idi galiba sonra windows 10 düşürdüm vazgeçip 24h2 windows 11...