Vodafoneluyum taahhütüm bitti numaramı türktelekom selfy e taşımak istiyorum. Paket fiyatları uygun geldi ama taşıma için ekstra ücret çıkarmı ek yazıları...
Ailemle yazın yurt dışına tatile gitmek istiyoruz. İspanya İtalya taraflarına. İlk başta Cruise gemisiyle mi gitsek dedik ama emin olamadık. Bir sürüde tür...
Ya şimdi Amazon gibi gönder abi hallederiz var.
Bir de yok kargo hasar raporu göster. Yok bu kutunun kenarı ezilmiş olmaz çok istiyorsan tüketici hakem...
Bı ürün almak istiyorum aynı satıcının farklı platformlarında 2500tl ama n11 kampanya var 2000tl. İade imkanı falan yok diye okudum doğru mu nasıl bir...
Eve laptopumu kullanirken duvara asacağım ikinci monitör almak istiyorum. Öyle bı özellik aramıyorum, 1080p 60hz olması yeterli ekran boyutu olarak hiçbir...
Daha önce suno kullandım ama sıfırdan şarkı yapıyor. Ben Türkçe bir şarkının içindeki bazı kelimeleri değiştircek bir yapay zeka arıyorum var mıdır öyle bir şey
Bilgisayarıma yan işletim sistemi için Ubuntu kurmak istedim ilk başta ssdımden 30gb bir bölümü ayırdım kurulum flaşın taktım kurarken o ayırdığım kısıma...