Annem hamur yoğurma makinesi almak istiyor. Yaklaşık 10k civarına bir model bakıyorum. Karaca Multichef Ultra güzel gibi duruyor hemde kıyma aparatı olması...
Trendyol go dan tam sipariş verirken ödeme ekranında sisteme bişey oldu tekrar ürün seçenekleri seçtirdi. Ödeme yaptım ve ödeme ekranında tek ürün fiyatı...
Bazen diyorum ki bindiğim arabanın kaportası düzgün olmasa. Böyle arkadan Tampon yapanlarda falan freni bir koysam arkadan girse bana. Şu anki arabamın...
Şarkının sadece bir kısmını hatırlıyorum. O da tam değil
Hiç bırakmam seni veya hiç bırakma beni diyordu. Hüzünlü bir şarkı değildi. Mlisa veya güneşin...
hayır dostum. amacın ne diye soracaklar varmak istediğin nokta ne geliştirmek mi sağlam bir kütle elde etmek mi. iyi bilindik bir yere gidersen maddi...
şimdi şöyle her spor salonunda bir kasa kısmı olur ordan girdin üyelik için konuştun aldın varsa spor salonu için olan uygulamayi indirtiler girerken qr...
Sormak istediğim şey bu değil. Mesela ben gittim üye oluyorum dedim parayı verdim girdim. Ne ile karşılaşcam. Al geç aletler orda mı dicekler yoksa biri...