Witcher 3 indirdim koyu renk geçişlerinde ciddi bir pixelleşme vardı özellikle yenneferla olan ilk bölümde odanın içindeyken oynanmaz halde kötüydü şimdi...
İade durumu nasıl bilmiyorum ama eğer kolay şekilde iade edilebiliyorsa al önce bir PC ye tak birkaç uygulamayla sağlığına bak. Dediği gibi değilse iade et
Büyük ihtimal size arabanın ön takımını sıfırlatmak istedi hiçbir şey vermeyin elden çok istiyorsa kaza raporu tutun
1770402350
Tehdit etmeye devam ederse...
Ev de eski bir laptopum var i5, rx530 8gb ram li. Boş boş duruyor. Çok kullanılabilecek durumda değil menteşeleri falan kırık.
Bu laptopla madencilik vb...
Geçen hafta annem bana hediye olarak sporthink mağazasından Adidas eşofman ve ceket almış.
Bu gün eşofman büyük geldiği için değişim amacıyla aldığı...
Pi sayısına dair ilk hesaplamalar, MÖ. 2000 yılında Babilliler tarafından yapılarak Pi sayısı 3.125 olarak bulunmuştur. Ancak Eski Mısırlılar, hesaplamalar...
Fc24 oynuyorum. Bilgisayarım 140w 4070, R9 7940H, 16gb Ddr5 tam.
2k da Ayarlar en düşükde olmasına rağmen ince ince takılmalar var oyun akmıyor. Grafikleri...
AMD Kuran Mucizeleri ne hocam? Ayette "Şüphesiz ki biz Ryzen 7'yi yarattık, Intel kullananlar hüsrandadır" mı yazıyor? Ekran kartı driverı mı indi gökten...
Bahsettiğiniz kelime birden fazla anlama geliyor, tek başına kullanıldığında demir anlamına da gelmektedir fakat ayette açıklanmak istenen "idrak etme...