Fc26 ultimate teame başladım bir iki rivals maçı oynadım bende 60lik 70 lık adamalr var karşıma morlu 90 lık falan olan adamalar geliyor. Yanlış bir yerde...
parayla program almana gerek yok mucizevi olaylar içermiyor, olay sende, güray hipertrofi yada güray hipertrofi max olanını yapabilirsin, yapması zor...
Kilo verme amaçlı spor salonuna başlıcam bir 2aydır Araklı oruç tarzı bir diyete devam ediyorum.
Öncelikli amacımız kalori yakmak bir yandan da kas kütlemi...
Resmi olarak hat yoktur firmalar inisiyatif ile yan bunlardan sokaklardan çekmiştir
1772970507
Çevrenizdeki komşulara bakın bazen altyapı fiber yok dese...
Normalde buds 3 pro alacaktım ama stok bulunmuyor (vatan mediamark vb yerleri tercih ediyorum).
Buds 4 çıktı alınır mı öğrenci indirimi ile 7650tl ye...
Sizinle aynı fikirde değilim, Apple ın yazma hissiyatı samsungla mukayese edilemez bence. Özellikle Samsung yumuşak ucu bir süreden sonra çok rahatsız...
Eğer Ege Marmara ve Akdeniz bölgesinde yaşıyorsanız çok uygun fiyata bukalemun bulabilirisniz. Doğada bulunuyor çünkü.
Ben kendim üniversitemin bahçesi...
Normalde Apple eko sistemi kullanan biri değilim ama not tutma konusunda en iyisi apple.
Kalem hissiyatı çok iyi, uygulama desteği çok iyi. Goodnotes...
Witcher 3 indirdim koyu renk geçişlerinde ciddi bir pixelleşme vardı özellikle yenneferla olan ilk bölümde odanın içindeyken oynanmaz halde kötüydü şimdi...