Arkadaşlar biraz geciktim kusura bakmayın. Sistemi aldım ve kurulumunu yaptım ama tam test yapamadım. Kısa süreli stress testlerinde iyi sonuç verdi...
oda değişti hocam thermaltake soğutucu var onu alacağım ama anakart konusunda kararsın kaldım. Tomahawk serisinde sıkıntı yaşayanlar olmuş. Ben giriş serisi...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DP5FBV4P?tag=techolay-21&th=1
amazon.com.tr/dp/B0DFQCTYT6?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
Arkadaşlar bu iki...
Arkadaşlar sistem iptal şuan. MSİ tomahawk başka yerde arkadaşlar çok sorunlu dedi ve ekran kartı olarak o seriyi önermiyorlar. Anakart ve ekran kartı...
Arkadaşlar merhaba sistemi topladım ve 1-2 gün içinde almayı planlıyorum. Parçaları paylaşıyorum. Sizce sistem nasıl olmuş? Yorumlarsanız sevinirim ve...
E serisine bütçe çıkmaz hocam. Çok pahalı oluyor onlar.
B650 almam hocam. En kötü B850 alırım. Çünkü uzun süre götürsün istiyorum. Bu arada yazılım sorunu...
Biraz araştırdım da tomahawk serisi anakartlar ile ve çoğu msi x870 anakart ile uyumlu çalışıyormuş. Şuanki fiyat farkına bakarsak zaten x870 tomahawk...
Hocam şimdi gördüm mesajını. Ya zaten 4-5 yıla kalmaz yeni soket çıkar ve bizim anakartlar işe yaramaz artık. O yüzden alırsam 2 anakart düşünüyorum...