https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/
Bu linkten aldıgında 8.500tl şu an ve fiyatı epey iyi. Zaten kol pedi ve visco ped bence çok...
Ben bu linki bulamamıştım hocam. Özelleştirme ekranı olan sipariş ekranını gördüm sadece o da özelliştirince 10500 civarına geliyordu. 7999₺'ye de gördüm...
Hocam aslında baktım ama yıllar Adore Gaming Max Racing modelini kullanıyorum berbat bir durumda şuan kozmetik açıdan ve gıcır gıcır ötüyor resmen o yüzden...
Bunun hakkında pek bir deneyim bulamadım, hoş bir model fiyatı da güzel ama ayak kısmı plastikmiş sanırım. Metal olmasına gerek var mı ondan da emin değilim...
10000TL gibi bir bütçen varsa Hawk yerine Zio marka koltuk al hem mekaniği, hem de kalite ve konfor olarak Hawk'tan daha iyi. Koltuk kısmı falan kesinlikle...
Zio içinde baktım ama özelleştirmeler ile fiyat epey artıyor ve alt kısımlarının kalitesiz olduğu yorumunu okudum çoğu yerde. O yüzden kararsız kaldım...
Merhabalar.
10000₺ bütçe ile Oyuncu Koltuğu aramaktayım. Aklımda Hawk Future ve Exvega Andromeda modeli vardı fakat Hawk Future şuan stoklarda bulunmuyor...