Hocam bildiğim kadarıyla pxn v10 pro direct drive bir set. G29 lar da dişli sistem kullanıyor. G29 ets de falan üzmez ama f1 de falan pxn kadar keyif...
Hocam aslında 3. seçenek bana da mantıklı geliyor ama dediğinize göre oyun oynatmıyormuş elinizdeki bilgisayar. Direksiyon setini alıp boş boş kutusunda...
Hocam yazdığımın gerçekten açık olduğunu düşünüyorum. Arkadaş 3. de tam olmadı gibi bir şüpheye düşmüş. İlk 2' si tam yani. Ben cevabımda hanefi iseniz 1...
Hocam mezhebe göre değişir ancak sizin durumunuzda hanefi olsanız da şafi olsanız da geçerli. Hanefi mezhebinde ağza ve burna su vermek konusunda farz olan...
Arkadaşım 1500tl ye oyunlarda ve online derslerde kullanmak için bir mikrofon arıyor. Bildiğiniz iyi bir model var mıdır acaba?
Bu arada bu havit modeli...
Hocam gördüğüm kadarıyla farklı türlerden müzikleri dinliyorsunuz o yüzden aklıma gelenleri yazacağım işinize yararsa ne âlâ yaramazsa sağlık olsun
Sagopa...
Hocam zannediyorum ki her şey yeterince istemekle alakalı. Tabi ki herkes iyi bir vücuda sahip olmak ister ancak benim kastettiğim takıntı derecesinde...
Sarı tırın arkasında da bir tane araba var bir değil iki değil. Adam ağır ağır geçiyor kavşaktan biraz hızlanın abicim bu zihniyet mümkünse araç kullanmasın :D
Hocam yanlış değilsem sizin açtığınız birkaç tane daha kamp çakısı konusu vardı. Ve belki ki konu hakkında bilgili birisiniz. Eğer elinizden gelirse bu...
Kesinlikle saatçide değiştirin. Piyasada bir sürü saat pili satan yer tamirci olmamalarına rağmen pil değişimi yapıyorlar ve saati çizebilirler. Adını...