Merhabalar 500-600tl bütçem var daha fazla çıkamam beni yaza kadar idare edecek bir kulaklık bakıyorum oynadığım oyunlar cs2, escape from tarkov, squad...
vallaha hocam internetten araştırıp öğreneceksiniz bende internetten öğreniyorum kodlama öğrenmen daha sonrasında unity oyun motorunun nasıl kullanıldığını...
vallaha hocam rust çok oynuyorsanız kesinlikle en az 32gb ram almanız lazım benim arkadaşımda 32gb ramli sistem var rustta bazen o kapasite ram bile az...
ne tür oyunlar oynayacağına bağlı eğer escape from tarkov ve rust gibi ram kullanımı yüksek olan oyunlar oynayacaksan 16gb ram yetmeyecektir 32gb ram'e...
çok rahat oynatır ben r5 2600 rx570 ile oynuyordum ve kesinlikle almanı öneririm günümüzde hala deli gibi oynanır
son olarak online oynamanı öneririm...
vallaha hocam size uyarmı bilemedim ama yinede yazıyorum askeri platformları beğeniyorsanız sıkılmadan uzun saatler gömebileceğiniz War Thunder var veya...
Ana karakterin Ciri olması konusu
ilk 2 oyunu oynamadım fakat oynayan arkadaşlarımın dediğine göre o oyunlarda da ana karakter Geraltmış abi 3 oyundur...