Tamamdır onu ilk başta bende düşündüm de yeni ekran kartları çok uzun ya 5080 takmayı düşünüyorum bende mesafeyi gözümde canlandıramadığım için nolur nolmaz...
Sıkıntı olmaz psu.Kablolama da gayet güzel olmuş eline sağlık sadece ekran kartı power kablosunu yandan değil de aşağıdaki boşluktan geçirsen daha hoş...
Tamam ses kalitesi fiyatına göre idare eder de biraz abartmışsınız hocam ilk hoparlörünüz sanırım.Bende de var bass yok denecek gibi ve ses seviyesini...
Bence de konu açmamak lazım Türkiyede'de satılan lenovonun çoğu laptopunun hindistan üretimi olduğunu bilmeden.Anakart yandıktan sonra da servis genelde...
55 watt 5060 alacağıma 100 watt üstü 4060 alırım daha iyi bu cyborg serisi sadece msi adı altında satılan balon seri
1762329885
Ayrıca bu önerdiğini loqun...
Teşekkür ederim bilgilendirme için onu görmemiştim çıkardım şimdi
https://hizliresim.com/cl6lfo8
Böyle bir ikili pin kaldi bununda bir yere takilmasi...
Ben duvara çift taraflı bantla yapıştırdım ama baya güçlü bir yapışkanmış kaldırınca duvarın boyası atıyor.Çinden alınca yanında gelmişti neonun takılacağı...
Sorun Amazonda değil ya Aras Dağkaya şubesinden 3 gündür çıkamadı kargo. 3 gündür hazırlıyorlar nasıl olduysa bugün verildi kargoya şükür 🤗. 4 5 gün sürecek...
Fiyatı bu kadar iyi olmasa ben almazdım da f/p orani çok yüksekti
1760909020
Aras en kötü kargo şirketi olabilir ya İstanbuldan gelen kargomu İzmir yerine...