Evet yine de 360 görmek varken aşağılarını görmek üzüyor. Gerçi bende olmuyor arkadaşımda o sorun var.
1732400555
Monitör 360Hz tabi ki de sabit verir...
Arkadaşıma geçen aylarda aldırmıştım. İyi ki de aldırmışım. Monitör yağ gibi ve görüntü renkler falan efsane. Tek sorun 360 fps stabilitesini yakalayamıyoruz :D
Bendeki de soyuluyor. Hatta neredeyse komple soyuldu soyulacak. İnternette hiç bir yerde bulamadım. Aliexpress sayfasında görmüştüm sanki. Hiç gelir gelmez...
Haklı değiller. Kaldırdıkları para yaptıkları yatırımın çeyreğine bile yetişmez. Çoğu vergi ödemiyor. Özellikle türktelekom dediğin özel bir firma bile...
“Bunu senin için yapıyorum, bu kadar uğraştığın için. Yoksa bu kadar başvuruya rağmen yapmazdım.” şu cümle heralde Türkiyenin özeti . Hayrına iş yapıyor...
Merhaba,
Yaklaşık 3-4 aydır iş yerime fiber internet çektirmek için yoğun bir çaba içerisindeyim. Denemediğim yöntem, başvurmadığım yer kalmadı. CİMER’e...
Muhtarın vaatleri arasında Fiber internet var, Evet. Ama internetten önce kendi çıkarlarıyla uğraşması lazım. Ondan sonra belki işine gelirse insanlara...
Hem gaming hem müzik ise Nova Pro tercih ediliyor. Benim de tercih sebeplerimden biri de buydu. Kablosuz kulaklık uzun bir süre daha bakmam. Piliydi ...
Geçenlerde split tunellingi olan ve bedava olan bir şey indirmiştim. VPN ama uygulamanın adı neydi bulamadım. Formattan sonra uçtu gitti. DNS 1.1.1.1 olarak...