Ben bunun incelemesini hali hazırda yaptım. Ertesi gün iade ettim. Alacak arkadaşlar sadece oyun için alsın. Onun haricinde hiç bir özelliği (ne mikrofon...
Sadece Lolde mi yapıyor bunu ? başka oyunlarda yapıyor mu ? Bende de aynı sıkıntı vardı ama sendeki kadar donmuyor. Örnek veriyorum sendeki 1 saniye...
S21de onu çok nadir yapıyor. Gündüzleri çok nadir yapıyor ama Akşamları zoom vs yapılmıyor. Pastel boyaya dönüyor. o yuzden 1x de çekilmesi lazım fotoğraf...
Bunun 45 lik olanını kullanıyorum ama tam bu model olanından değil. Samsung S21 telefonumu orjinal gibi çok hızlı şarj ediyor ve ısınma vs olmuyor. Bu Gand...
Boşta veya yükteyken illa fark olur ama bu kadar olması saçma. Isınan başka bir bileşen var ekran kartında. Garantisi devam ediyorsa servise ver. Servis bu...
Alacak ama yaklaşık 6-7 ay önce cihazda saçma kasmalar meydana gelmeye başladı(güncellemeden sonra). Telefonun performansı ciddi derecede düştü. İnstagramda...
Benim Emekli S21'e bile custom rom one 7 yapmış geliştiriciler. Şuan almaman normal. Güncellemeler geri çekilmiş büyük sorun var demekki. Kolay kolay geri...
4 ay önce 7 küsür bin liraya almıştım şirkete. İndirimi iyiymiş. Ama inanılmaz göz yoruyor monitör alacaklara duyurulur. saatlerce kalamazsınız pc başında.