Eskiden anydesk ile herhangi bir lokasyondayken yapabiliyordun sonradan bu sistemi kapattılar. Aynı lokal ağda olmak zorundasın. Ama router'da ufak ayar...
Yok dostum. Gelse bile çok çok az geliyor doğal olarak. Belki sesin net ve fazla iyi gelmesindeki yegane sebep budur. Farkettiysen sesler çok güzel ve net...
Dostum gözün kapalı Motion+'ı alabilirsin. Bende ne dipses var ne cızırtı var ne bir şey. Dip ses yapsa bile çok çok kısık seviyede yapar. Her şeyden...
2-3 ay önce bende almıştım. geçen haftalarda iade ettim. İç topuk sırt kısmı yırtıldı 2 taraftada. Şimdiki ayakkabılarda inan kalite yok. Ha ayakkabı tabanı...
Arkadaşlar aldım 2 ay olmadan 2 ayakkabının topuk sırt arka kısmı yırtıldı. Sürekli de giymedim yani değiştire değiştire giydim. Hepsiburadaya ilettim...
İşte o soruna benzer bir sorun var bende yazdığım gibi. Bir kere eq ayarını ileri geri yapınca düzeliyor ses dengeleniyor. Güncelleme yaptıktan sonra bu bug...
Sırf diğer operatörlere göre internetten yemeyen instagram youtube var diye kullanıyordum. Tahhüt bitti diye türkcelle gectım420 TL 60 gb. Geçmeden önce...
Aorus olsaydı kasa tasarımı falan farklı olur 1-2 ek özellik ekler 40-45k'dan satışa çıkartırlardı. Bence Aorus olmasının normal bir kullanıcı için hiç bir...