İşte o soruna benzer bir sorun var bende yazdığım gibi. Bir kere eq ayarını ileri geri yapınca düzeliyor ses dengeleniyor. Güncelleme yaptıktan sonra bu bug...
Sırf diğer operatörlere göre internetten yemeyen instagram youtube var diye kullanıyordum. Tahhüt bitti diye türkcelle gectım420 TL 60 gb. Geçmeden önce...
Aorus olsaydı kasa tasarımı falan farklı olur 1-2 ek özellik ekler 40-45k'dan satışa çıkartırlardı. Bence Aorus olmasının normal bir kullanıcı için hiç bir...
Hocam ev dubleks. Ben üst kattayım. Alt kattan CAT-6 kablosu ile bağlantı alıyorum Routerıma oradan da eve dağıtıyorum hem sinyal hem de 3 adet Cat-6...
Ayrı bi repeater kullanıyormuyuz? Yada eve ethernet olarak mı internet geliyor? Yada ev Dublex mi :D Zaten sorunu kendin çözmüşsün fakat şöyle öneride...
Kablolu ve ses fazlalığı, Ayrıca kalitede sıkıntı olmasın diye kablolu modelini aldım bilerek. 2 kulaklıgı da kullanan kullanıcılar bariz seste fark...
Valla balıkesir depremi oldugunda Ben kocaelideydim. Çok fena hissettik. Hatta istanbuldaki arkadaşlarım da (Hem avrupa hem anadolu yakası) Onlarda aynı...
1546 TL'ye almıştım geçen ay indirimde. nedense giydikten 2 gün sonra baş parmağım ve serçe parmağım su topladı. Halen daha giyiyorum şuanlık bişey yok...