Bende tahhüt yoktu. Tahhütünüz var ise internetinin belirli bir kısmını kullanamadığınız için iptal etme hakkınız doğuyor diye biliyorum. atıyorum 100 mbps...
Asus , MSI gibi anakartlara sahipseniz mutlaka kendi yazılımlarını kurun. Mesela Asus Armoury create yazılımı kullanır. Orada direkt olarak kendi sitesinden...
Arkadaşlar zamanında bende millenicom abonesiydim. İptal etmek için direkt sırasıyla 1-1-11'i tuşlayabilirsiniz (mağduriyet anında).... Yetkili birinden...
Dostum mevzu hızlı başlat değil. Söylediğin ayarın olabilecek yan etkilerinin sadece bir kısmını yazdım. Bu ayarı yapmasına gerek olmadığını da anlattım...
Anladığım kadarıyla bilgin yok konuyla. Restart eder isen sistem servisleri tekrar baştan başlar ve ayrıca orada ki count sıfırlanacaktır. Bu kişisel...
Ben aynı sorunları yaşıyordum. Twitch'e upload verememe sorunu, Youtube, Whatsappdan dosya transferi yapamama, Steam indirmesi yaparken ***** saçma yavaşlık...
Ben direkt 90 ile karşılaştırma yaptım. Honor 90 S21 yerine rahatça alınabilir iken, fe ile honor 200 arasında direkt olarak 200 alınır. Hem daha yeni hem...
Teşekkürler. Telefon almaya bütçem 8-9k ama a24 indirime girmedi.. S21 fe önerilen bir telefondu ama fiyatı çok artmış.
2. nesil diyor bir de , 2. nesil de...
Düz s21 kullanıyorum. S21 ile FE arasında neredeyse hiç bir fark yok. Bataryası büyük olmasına rağmen değerler arkadaşımın ki ile aynı. Kamera kalitesi...
Fiyatı gayet iyi. 2.5g veren bu fiyatta başka cihaz yoktur. Fiber 1000 Mbps kullanıcıları için önerim şu. SFP gpon çevirici alıp edge router'a girerek 1000...
Listeyi bu ay hazırlamak için bir tık gecikmiş olabilirim :d
Elektronik Para Kuruluşları
Netflix
Spotify
YouTube Premium
Amazon Prime
Gain
Mubi
Disney...