şu anda 14 gün içinde koşulsuz iade için göndermiştik ve servise gönderileceği söylendi 21 günlük bir süreç varmış bekliyoruz, bu garantiyi görünce satıcıya...
Ürünler son kullanıcıya satılmadan önce (toptancılara ulaştıklarında) üretici garantisini başlatmış oluyor ta ki son kullanıcıya fatura kesilene kadar...
Thh ye falan gerek yok asusun garanti sitesini biraz kurcalayin faturanın yüklendiği bir bölüm bulacaksınız oraya fatura yüklüyorsunuz 2-3 gün sonra garanti...
Açık ara dolandırıcı zaten ya anlamıyorum her yerde söylüyoruz neden önce parayı atıyorsunuz ki hangi akıl mantık herşeyi de ucuz alacağız diye düşünmeyin...
40k bütçem var , 20k peşin vericem geri kalanı taksit ile düşünüyorum . İlk önce yılbaşı sonrası üniversite öğrencilerine marka ve fiyat sınırlamasız vergi...
Benimki gt de olsa elektrikli bagaj ve kablosuz şarj yok garip şekilde , araç anlatya da makam aracı olarak kullanılmış sanırım tam bilmiyorum o kısımları...
aynı modelin 3008 versiyonuna sahibim kesinlikle öneririm.
+olarak gece görüş sistemi var
1766346643
PSA grubundan araçlara sahibim.
ds7 crossback ve...
rsa yyazılım g20 süperde işte şartlar el vermiyor o tarz araçlara , 5008 e zorladı şartlar beni. ds gurubu citroen peugeot ortak üretimi diye hatırlıyorum...