Aslında beklenenden yakın zamanda.. Firmalar oled konusunda piyasa savaşına girdiler. TCL mürekkep püskürtmeli Oled teknolojisi vardı ama sessiz kalmıştı...
Türktelekom Prime abonelerine özel 300TL indirim kuponu ile 6k'ya geliyor world mobilden ''idefix'' kampanyasına katılırsanızda 7 Eylül 2026 'da 300 puan...
Sen söyleyince baktım. Evet ürün bitmiş yada kaldırılmış. ''Just Original'' firması Resmi distribütör yani Sanal İletişim ondada bir problem olmaz gerçi...
Hocam N11 de resmi satıcı sağlamıyor galiba. Farklı bir satıcı var n11 de o yüzden hb dan alıcam açıkcası pro olmayan versiyonun ne zaman gelecegi belirsiz...
Hocam günaydınlar fiyatını hakediyor mu günün sonunda acaba? İş geregi maalesef oled kullanamıyorum,sabit hudlarım oluyor ve yanma riski yüksek oluyor...
Bloom ve Local dim Kapalı şekilde Satandart veya Fast Ips diye geçen modellere göre İps Glow oldukça düşük hatta yok denecek kadar az.. SDR 'de hiç problem...
Hocam hayırlı olsun. Lanet olsun bu oledden nefret ediyorum. Bu miniledlere ben de niyetlendim. Ya 32" olan yada sizinki 27P3A Pro olana.
Yalnız kafamdaki...
Kullanıcı tercih meselesi ancak bunun fiyatının şuan görünce pek de düşeceğini düşünmüyorum. HDR kullanımı SDR'ye göre çok iyi , OLED HDR ile farkı var...
Monitör geldi.
Kurulumu yaptım, Resim ve video yüklemeden önce kısa yazayım. Çok tartışılan stand sallanma bende olmadı. yukarı kaldırdığınızda OSD menü...
Neyin kayıp olduğu belli :D Güzel tatlı kazık gelmiş, birde insanlara öneriyorsun önerdiğin için dedim ki aynı fiyata Air5Pro+ alırsın çift sürücülü veya...
Chipset 2022 teknolojisi akıllı 2024 piyasaya sürülmesi bir şey anlam ifade etmiyor WUQİ chipseti Te Allah'ım... Seriyi bitirdi adamlar WUQİ 'den vazgeçti...