• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

TCL 25g64 10.449 Vade Farksız 9 Taksit İmkanıyla!

Miniled artık edgelit ıps'in yerini alıyor zaten. Ama polarizer koymamışlar. Birde ek olarak bu kadar yeni ürüne type-c portu koymamak bence büyük ayıp.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lenovoyu al.
Alacam gibi hocam parayı denklersem 20 k altı oled yok şaka gibi

Bu daha mantıklı değilmi 2k hemde

Alacam gibi hocam parayı denklersem 20 k altı oled yok şaka gibi

Bu daha mantıklı değilmi 2k hemde
Ben de bu yüzden alınır dedim zaten 25g64 modeline. Düz IPS panel 250nitlere 5 6bin vermektense 10bnine OLEDe yakın renk ve 600nit alıyorsun. Ha paran bolsa OLED al tabii ki ama herkes monitöre 25-30bin veremez.
2K olan modeli için güçlü sistem gerekiyor. O apayrı bir durum. Arkadaşın r5 7600 ve rtx4060lı sistem gibi 1080p oyuncuları için bu monitör güzel bence ama polarizer muhabbetini tam anlayamadım. Her monitörde var mı, varsa neyi etkiliyor araştırmak lazım biraz.

Malesef 25" 10.5K FHD monitor için OLED bile olsa pahalı bence. 2k versiyonununda tazeleme hızı 180 Hz yani 240'dan aşağısına bakmam ben şahsen 2026 yılında.

Malesef 25" 10.5K FHD monitor için OLED bile olsa pahalı bence. 2k versiyonununda tazeleme hızı 180 Hz yani 240'dan aşağısına bakmam ben şahsen 2026 yılında.
25inç 1080p FHD OLED 9a mı 8e mi verecekler yok öyle bi dünya :)

Renk yorumunu görmediğim cihaz için yapamam. Ama kağıt üstünde en mantıklı cihaz şuan o. Eğer lenovo alınmayacaksa.
2 si arasındayım hocam 1 2 güne alırım gelince az çok bilgilendirmeye çalışırım düşünen arkadaşlarıda

Oled maliyetli bi teknoloji o fiyatlara düşüremezler. Ama 13 gibi fiyatlar görürüz.
13 gibi fiyatları görürüz ama gelecekte kim bilir ne zaman. Şuan Polarizer olmasa bile 10bine bu renk kalitesinde 25g64 mantıklı değil mi?
Sistemi 1080p kaldıran, örneğin rtx4060ı olan adam şuan 250 300nit IPS almak istemiyor. Biraz kaliteli renk görmek istiyor. Ne alabilir?

13 gibi fiyatları görürüz ama gelecekte kim bilir ne zaman.
Aslında beklenenden yakın zamanda.. Firmalar oled konusunda piyasa savaşına girdiler. TCL mürekkep püskürtmeli Oled teknolojisi vardı ama sessiz kalmıştı sonra MSI bir anda lisanslayınca bu atağı önlemek için Samsung, LG vs RGB Oled'leri beklenenden daha erken ön plana aldı vs.
Kendi aralarında piyasa/teknoloji kapışınca fayda tüketicinin oluyor her zaman.

Ekran görüntüsü 2026-08-10 160726.webp

Geri