Evet o yüzden soruyorum çekilen ve provizyon'da olan bir para yok. Kayıtlı 3-4 kart daha vardı onlardan da çekmemiş. Zaten seçili kart limiti 0 olandı. Onda...
Tıkla Gelsin için sanal kartımı kullanıyorum ve sanal karttan sadece alışveriş yaparken bakiye veriyorum. Haliyle 0 TL bakiyesi vardı. 250 TL yüklemeye...
Maalesef utanmadan bir de reddetmişler itirazı. Şikayet var a yazdım gerekirse bunlar için tüketici hakem heyetine başvuracağım. 1100 TL'ye bunu satması...
Dostum senin gönderilerini inceledim. Bir çok mesajında konularda belirtilen şeylerde yaşadığın sorunları yoruma yazmışsın. Madem öyle konuyla alakalı...
Eco mod frekans düşürdüğü için gayet normal hocam. Performans istiyorsanız fan sesi duyulacak mecburen yoksa başka yolu yok.
1773021064
Laptop sandım ben bir de
FPS boosttaki yorumlar pek doğru değil ama teşekkürler hocam. Güven faktörü de kesinlikle düzelmiyor. Övgü attırdım ana nafile. Oyun ve CS2 hesabım ayrı...
Yarım kilosu 550 TL. Kupon kullandım kupon ile 410 TL'ye geldi zaten hocam. Meyve vardı bir de ekstra onu ekledim. Ben bir de onları aradım zorbaladım 2...
Bu Trendyol Go ücret iadesi talebi olumlu sonuçlanıyor mu? Fıstıklı özel durüm baklava aldım, üzerine toz serpilmiş içi boş bir şey geldi ge tadı iğrenç...