Ben de çok düşünmüyorum hocam yanlış bilmiyorsam arayüzde gözükmese bile 3utoolsa bağlayınca anlaşılması lazım zaten toplama olup olmadığının. Sıfırlayıp...
3UToolsu da kontrol ettim şimdi orda da her şey orijinal ve sorunsuz gözüküyor anlamadım bataryanın niye böyle olduğunu ama redditte de yabancılarda...
3UToolsa bakmadım da apple desteğe bağlanıp bileşenleri test ettim hepsi sorunsuz gözüküyordu. Dediğiniz gibi temiz kurulumdan sonra bakmak en mantıklısı gibi.
kasa vs. olarak çok temiz telefon hocam nokta hatası yok. yurt içi cihaz bu arada seri noyu sorgulatınca da garantisi 2027 sonu gözüküyor, 2 aylık telefona...
Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce telefoncudan şarj devri 47 olan 2 aylık bir iphone 15 aldım. Kurulumu iclouddan yapmadık eski iphonedan direkt kurulum...
Başka forumda birebir aynı sıkıntıyı yaşayan biri vardı 17 ile apple destekle görüşünce telefonu baştan sıfırlayıp icloudla kur demişler o şekilde yapınca...
aldım bile hocam da bilgileri iclouddan degil eski iphonedan geçirle geçirdim ayarlar kısmında aygıt ayarlaması sürüyor olarak gözüküyor yaklaşık 1 gündür...