Selamlar, Konu başlıkta ki gibi Lian Li O11 Vision Compact kasam var bu dikey gpu kitini aldım lakin kasanın aşağı kısmında Lian Li UNI FAN REVERSE TL...
Hocam PSU olarak bende Lian Li Edge Gold Gen5.1 1000 W var onun extra bir hub'u var onu anakarta bağladım USB 2.0 portu ile fanlarında hepsini oraya...
Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS Siyah 120mm Fan (3'lü Set) / Lian Li UNI FAN TL WIRELESS Siyah 120 mm Fan 2 Adet kutularının içinden çoğaltıcı çıkıyor...
Tamam anladım hocam o şekilde montajladım şimdi :D Peki son soru hocam wireless modeli var bende soğutucu ve fanların birden fazla aparat var hem usb hem...
Valla hocam harikasınız çok teşekkür ederim mantığını anladım ama bu sefer de şu soru işareti çıktı ilk dediğinize nazaran " anladığım kadarıyla siz...
Evet hocam egzoz tarafında ki fanlar düz onları ters çeviricem öyle takıcam reverse fanlar da aşağıda duracak buildcores.com'da hocam flow testi yaparken...
Oradan geçiyor hocam zaten montajlarken radyatör'de ki fanları söktüm ardından radyatörü elimde tutup fanları tek tek kasanın içinden fan braketinden...
Hocam borular dik olamıyor yani şöyle tarif edeyim ben soğutmayı gizleyerek arkadan getirip montajlamaya çalışıyorum bu noktada sağdan çıkıyor borular...
Bide sıvı soğutmayı kasaya monte edemedim arkadaşlar yan panelde ki fan kısımını söktüm öyle denedim olmadı fan kısmını radyatöre oturtup denedim yine...