Kendi sunucuna geçip kendi sunucuna firewall ayarları yapıp cloudflare ile hem sunucuyu hem projeyi koruyabilirsin özel waf ayarları ve rules oluşturarak...
Kendi sunucuna çekebilirsin projeyi başka cloud serverlara taşıyabilirsin burada ki önemli olan şey şikayetlerin neyin üzerine olduğu test ortamında...
Beni takdir edip etmemen pek umrumda değil vibe coder olduğun için bilgisi olan ve mesleği icra eden birinden bu kadar net cevap aldın diye üslubumda...
Yazılımcı olarak şunu söyleyebilirim şu cümlene hitafen; "Kaynak kodlarını da eklememi istemişlerdi onu da reddettim. Ben kullanıcı kazanmaya çalışırken...
@ahmttunc hocam şuan aklıma geldi ve şans eseri gördüm benim bu xs max'te saat şebeke wifi kısımlarında sadece oled izi var bu sorun olur mu değiş tokuşta?
Hatırlamıyorum hocam valla kadının adını :D Valla genel olarak çirkin diyorlar vs ama bir kılıf alırım magsafe destekli bir koruyucu ekran alır güncel...
Bence de 17e daha mantıklı emin ol o küçük kırpılma günlük hayatta hissettirmeyecek bile hemde yazılım olarak daha güncel kalırsın
1784117986
Konudan...