ben sadece apple airpods pro 3 ile karşılaştırıyorum ses kalitesi olarak bence daha iyi ama apple kullanan arkadaşım beğenmedi (Arabada tizleri fulleyip...
8 yıl apple kullandım ve en güncel ekosistem + iphone cihazları kullandım. ve tam bir fanboydum. 4 ay önce herşeyi satıp full samsung ekosistemine geçtim...
bunun paneli gen 3 gen 4ler daha uzun ömürlü ondan almak daha mantıklı bir de mat yerine glossy kaplama almak
tabi @Deep hocam ve ben alırken gen 4ler daha...
bende bunun 2k 360hz olanı var geçen 2024 aralık ayında 28 bın e almıştım bence gayet iyi fiyat. Bazıları nit değeri düşük diye tercih etmiyordu ama ben %40...
fiyat avantajı göremiyorum boş beleş bindirme yapmışlar şaşırtmadı
1768335718
Birde konusu zaten açıldı avantaj adı altında bindirmeye millete itelemeye...
Directadmin üstünden siteyi ilk kurarken bir yapay zeka aracı ile site oluşturdum mükemmeldi ama tek sorunu elementor ile düzenlenemiyor oluşuydu uyumlu...
Arkadaşlar Worpress'ten bir arkadaşıma yaptığım web sitesini yorumlamanızı istiyorum web sitesi yapma konusunda aşırı bilgili değilim, elimden gelen bu...
#REKLAM
Sıcak fırsatlar konumuz hafta içi her gün güncellenmektedir. Fırsatlardan haberdar olmak için konuyu favorilerinize eklemeyi unutmayın.
ITOPYA.COM'...
Ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlardan denediğim oldu Turuncu paketli Sun Pearl'mi ne var o fena değil karpuzluymuş ama daha çok şeftali mango'yu...