'SteeL

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• 'SteeL
      'SteeL, Mühendislik ve ofis için laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ben aktif olarak 3 yıldır D15 2022 modelini kullanıyorum, geçenlerde arkadaşıma attıgım modelden aldık kasa ve ekran kalitesi benimkiyle aynı, bende plastik...
    • 'SteeL
      'SteeL, Mühendislik ve ofis için laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ideapad yerine huaweı tecih edebilirsiniz ideapadlerin kasa ve ekran kalitesi çok kötü özelliklede kasa kalitesi olarak komple plastik, üstüne 1k daha...
    • 'SteeL
      'SteeL, 20 bin TL civarı laptop arıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ne kadar kullanıldıgının hiç önemi yok sıfır kapalı kutu bile olsa bu paraya satmaz, nereyse aynı paraya sıfır ve her yönden daha iyi özelliklere sahip bir...
    • 'SteeL
      attıgınız laptopun 2. elde degeri 9-12 k arası, bu paraya satamazsınız
    • 'SteeL
      adam dizi izleyecegim, günlük işler için kullanacagım demiş yukrıda gaming laptop öneriyorlar bütçe 5k daha arttrırısan bu laptopu öneririm 2 senedir d15...
    • 'SteeL
      'SteeL, Xiaomi 17 pro vs iphone 15 pro yd başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      16 pro 2. elde dediginiz paralara bulunuyor fakat 15 pro ile arasında nerdeyse 10k fark var bence degmez 15 pro 2. el alıp geçebilirsiniz
    • 'SteeL
      apple onaylı marka fakat stok kalmamış aynı zamanda 10w oldugu için alınmazdı bence
    • 'SteeL
      'SteeL, Xiaomi 17 pro vs iphone 15 pro yd başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yd 17 serisinden başka almayın keza şuan piyasadaki 15serisinşn hepsi toplama 1769363448 2. el pil 85-90 arası degişensiz kozmetik olarak temiz olan...
    • 'SteeL
      'SteeL, Çok büyük olmayan köpek önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      3 yıl önce 4-5 ay kadar baktım, aile evinden dolayı sorunlar yaşadım ondan dolayı sahiplendirdim, çok uysal arkadaş canlısı hayvanlar ben kesinlikle öneririm
    • 'SteeL
      'SteeL, Çok büyük olmayan köpek önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Büyük düşünürsen, Golden Retriever öneririm
    • 'SteeL
      Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim hocam en kötü air m2 alacak gibiyim ya da biraz daha bekleyip air m3'e kadar gidebilir. Teşekkür ediyorum hocam...
    • 'SteeL
      'SteeL, Hangi tableti almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hayır pencil pro aslında çok kayda deger bir şey degil, asıl fark m2 işlemci, tam lamine cam, ram farkı vb gibi özellikler a16 ve m2 arasında çok fark var en...
    • 'SteeL
      -kalem konusunda egerki profesyonel işlemler yapmıyorsanız stylus kalemler fazlasıyla işiniz görecektir çevremde kullananlar var gayet güzel -evet ipadla...
    • 'SteeL
      hayır ipad kadar stabil ve uzun ömürlü olmuyorlar, eger bütçeniz 25k olursa kesinlikle ipad air 11 öneririm çok uzun yıllar götürür sizi eger o kadar...
    • 'SteeL
      Ögrenci indirimi ile bunu alın geçin bu paraya kağıt üstünde daha güçlü tabeltler var fakat ipad kadar stabil olmayacaktır bu nedenle bu bütcede ben olsam...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,235
Üyeler
189,050
Son üye
Arifcetin
Geri