Kavga ve küfür eden gençliğin büyük çoğunluğu meslek liselerine ama orda da en düşük puanla alan meslek liselerine doldurulmuştu zamanında, hatta üniversite...
Bazı gençler sırf yalnızlık çektikleri için forumdalar, sırf biraz olsun muhabbet edebilmek için yani... Devir böyle bir devir. :( Gençlik gerçekten olması...
Bu forumda insanlaeın ne boş dertlwei var hiç aoegulamadınız mı enayinin biri ddr4 3200mhz çöp sisteminde 3060 ti var kartımı yükselticem sizce 5060 ti...
Bu grafik hangi tarihe dayalı? Hisse bazlı ise hangi hisseye ait? Bunlar belli değilken, böyle grafiklere inanmak doğru olmaz. Bi daha ki sefere tarih ve...
patronuma laf edersem işimden olurum ki acele et diyen patronum değil senin gibi adi insanlar
1770919474
ayna cezası saçma her türlü haklıyım ayna konusunda
Ekmek parası bahanesi ile patronuna edemediğin lafları millete ediyorsun ve kuralların öneminin de farkında değilsin. Bu kafa ile trafikte ancak terörist...
ekmek parası dakika başı kırmızı ışık her ışıkta dursam günü 15 paketle bitiririm
1770919139
kırmızı ışığa bişey demiyorum zaten o konuda sizin gibi...
Madem onların iq sorunu var sen neden o okuldasın? Belli ki senin de iq pek iyi sayılmaz. :D
Hiç böyle bir okula denk gelmedim doğrusu, hangi okulmuş...
Benim anlamadığım misal; karada şöförlük yapamayana denizde kaptanlık veya havada pilotluk yaptırırlar mı? Eğer bu soru doğru cevaplanırsa bütün sorunlar...
Zehir zıkkım olsun hepsine, hem hükümet milletvekillerine hem muhalefet milletvekillerine... Halka aşık olanlar işte böyledirler, zaten aşk ayağına millete...
İstanbulda mağazaları yok, bir ara siyaseten prim toplamak için reklam ayağına iş yapar gibi gözüktüler sonrası palavra... Halkı kandırmaktan başka bi iş...