Yaşın daha genç, bir an önce ders çalışma yaşın geçmeden paranı biriktir ve dersane filan ayarla kendine, hayalindeki üni veya programı kazandıktan sonra da...
İnstagrama dikkat etmek lazım şu sıralar. Sahte reklam veriyorlar reklam bitimi bütçeniz ne kadar veya neyi beğendiniz diye yazı geliyor ekrana basınca...
Hakikaten aşırı artmış, şimdi kontrol ettim :
Bendeki bu bellekler 2 adet 32gb toplam ve güncel fiyat ile 10bin TL fiyat çekmişler sıfırda, e o zaman...
Vay be ddr1 den ddr4 kadar elimde ramler vardı, hiç fiyatlarından haberdar değildim :D Yalnız bana daha çok piyasa sövüşleme yani manipilasyonu gibi geldi...
30k almışlar ve sonra kriptoda bunu aşırı şişirip (benim bildiğim kendi uyduruk kripto coinlerinde şişirme fiyatlar ile yapmışlardır... ) 172bin tl ye...
param güvende ile alacaksın değil mi? fiyuat ne istemiş? %92 sağlık biraz sıkıntılı, bende samsun 870 qvo 1 tb var aldığımda %96 idi sağlığı ve 1 yıldır...
30bin TL doğru yazdıysan eğer 700 dolır ediyor sanırsam peki 4000 dalır ne ediyor: 172bin TL ... hesabını yüksek mi göstermişler ve karşılığında da vergi...
Tabi ki yalan. Arkadaşının cebinde ne kadar olduğunu bilmiyorlar bir miktar hamutladıktan sonra bunu verende fazlası vardır deyip daha üst miktarı farklı...
Çevir kazı yanmasın, aman millet uyanmasın :)
Senin bence amacın din konusunda az bilgisi olan yaşı ufak Türk vatandaşlarını etki altına alıp onları her...