Anladım şu anlık bir tahminim daha var ama o bar nasıl kapatılıyor emin değilim. Oyunları açarken ekran kartının kullandığı özellikleri gösteren bir pencere...
Amd adrenalin uygulamasını açıp performans-ölçümler-katmanlar kısmına bakabilir misin ardından katmanları göster butonu aktif mi değil mi ona bakar mısın
Soğutucu altındaki korucuyu bantı çıkarttın mı? Termal macunu temizleyip tekrar sürdün mü? Soğutucuyu taktıktan sonra geri çıkarıp yerine tekrar oturtun mu...
Tamamdır şöyle hesaplayalım şuan gelir vergi ve damga vergisi istisnası 4.5k yapıyor ama sen yeni başladığın için %15 vergi dilimde bu 3.5 olması lazım...
Saatlik ücret üzerinden mi anlaştınız net maaş üzerinde mi? Eğer net maaş ise 35k nın içine bir şeyler giydirmiş olabilirler. Ayrıca 35k nın içinde vergi...
Ryzen 5 9600x ve rx 9070xt
1764162673
Şöyle bir liste yaptım
Atx ve beyaz anakart arıyorsan ortalama 10k fiyat
ASUS B850 MAX Gaming WiFi W
GIGABYTE B850...
Doğru hocam paylaşımda birisi diğerinin bağlantısını kesiyor, yada gücü yarım yarım bölüyor. Listeyi kim hazırladıysa oldukça başarılı. Bu arada sende hangi...
Ben yine de bu model gibi no lane sharing özelliğine sahip bir model almanızı tavsiye ederim zira RTX 4060 ekran kartımla bad tlp ve naks send count...