Kesinlikle haklısın hocam. Ama işte iktidar zehri böyle bir şey sindiremiyorlar bunu. Aynısı orman yangınları zamanida oldu devletin imkanları yetersiz...
Valla Haluk Levent hiç masum değil ama deprem zamani Oğuzhan Uğur ve Haluk Leventin devletten daha faydaliyiz imajı devlet içindeki makamı mevkisi yüksek...
200k altına toros haricinde sorun çıkartmayacak araba yoktur herhalde. Ama 200-250 civarına hyundai accent Admira- clio falan var sorun çıkartmıyor deniliyor
Bu connectlerde Tutulan motor 1.8 sanırım yanılmıyorsam 1.6 motor yeni kasada var bu kasada yok. Yılbaşına kadar arıza çıkartıp yolda bırakmadığı sürece...
Telefonla sipariş edilebiliyor hocam o yüzden söyledim. Bende kendi bulunduğum yerden almadım zaten ben malatyada oturuyorum biri Mugladan diğeri Bursa'dan...
3000 TL'ye watch 6 40 mm olan modeli var bence onu alın çok daha iyi. Ben anneme ondan aldım. Ya da 1000 tl daha koyup watch 7 44mm olanids alabilirsiniz ben...
Aldım ben bir tanesinde demo yoktu diğerinde vardı kolayca çıkılıyor. Bir kod var youtubeda bulmuştum ben onu yazınca demo ayarlarına girip kapatabiliyorsun...
valla ben 15 yaşındayken arkadaşlarımın banka hesabından yaptıkları en ufak harcamaya kadar ailelerine mesaj giderken ben midas binance bilmem ne hub yasa...
Veganlık bir popüler kültür geleneği oldu. Yok hayvan katliamiymis hayvan sömürüsüymüş falan. Doğayı katleden insan diye trip atıyorlar birde. Doğada bizde...
Hiç anlamıyorum motor yürüyenden anlayan birilerini götürecem incelesinler. Zaten genel kullanimimiza uygun bir araç değil yıl başına kadar idare edelim...
Ticari amaçlı kullanmayacağız. Kırsal bir bölgede kiralik tuttuğumuz bir ev var Ekim sonunda sozlesmemiz doluyor. O süreye kadar oraya gidip gelecez yazlık...