Valla bu yapmak istediğin işi önceden belirlemek çok önemli. Ben tercih zamanı bulabildim anca daha önce bulsaydım ona göre çalışırdım. İllaki vardır...
İsim olarak gaming gecesi böyle çok bomba indirimler olacak gibi gözüküyor ama öyle değil indirim adı altında mallarını pazarliyorlar oraya bakan adamın...
Elbet zarari vardır aşırı ısınmanın. Çözümünü bilsem bende kullanıcam. Ben oyunda oynamıyorum yani twitterda dolasinca yanıyor telefon
1786130600
Buzluğa...
Ben güncellemeden değilde hava sıcaklığından kaynaklandığını düşünüyorum. Bir ısındı mi daha da soğumuyor zaten ama sadece yaz aylarında bu kadar yüksek...
Altın ufak bir yükseliş gösterdi. Altinin yükselişe devam edecegi ya da düşeceği pek belli degil ama butcen yetiyorsa alacağın tableti belirlediysen zaman...
Benim bir çıkarım yok ki. Bu sıralamalarda gideceği bir yer önermek çok daha kötü bir öneri olur. Min 2 yıl desek hep cebine hem psikolojisine zarar. Halk...
Maalesef o yaşta bir adama yapacağınız pek birsey yok. Önüne çıkan bir sürü fırsatı tepmiş bundan sonra ne çıkarsa da tepecektir. Tıpa tıp benzer bir dayım...
Ohoo o ne ki benim obp 71 2 sene o imam hatipte kaldım son 2 sene açığa geçip kurtuldum. Obp'min 71 olma sebebi cumaya gitmediğim günler sözlü notumun...
Valla ben bir ara imam hatibe bulaşmıştım orda kız erkek sınıfları ayrıydı. Teneffüstede herhangi bir kızla konuşursan nöbetçi hoca elinde bal tokmağı ile...