madem iade yok senden önceki adam niye alıp çavuşu tıraş edip beğenmeyip iade etmiş anlayamadım. bunu çalışanlar kulllanmış değil herhalde birisi kullanmış...
mesele ceza yemesi değil ıslah olmaları. keşke laftan anlasalarda adam gibi yüzlerine bu fiyatlandırmanız ahlaksızca dediğimizde içlerine işlese ceza...
Kendiniz için alıyorsanız, şu ürünlerin fazladan bir kopyasını alamayacaksınız:
Call of Duty®: Warzone™
şöyle bir uyarı var warzoneda yok bende neden...
Sonunda birisi dile getirdi şu organın cvlerden diplomalardan daha öncelikli olduğunu.
1782411251
mağazalardan sırf kadın personellerle konuşmak için...
Hayırlı olsun sana gelecekten tavsiye verebilirim dikkate alacaksan eğer. Geçtiğim 3 senedir aktif olarak işlere başvuruyorum ve mülakatlara giriyorum. Bazı...
sen ona şimdi acırsan yarın öbür gün o bana acımayacak. hiç affetmeyin herkes işini hakkıyla yapsın hakkını kazansın. lastik pahalı diye araba pahalı diye...
Bugün aracın lastiğine demir girdi ve lastikciye gittim. Yama yaptıracağım. Bilenler bilir yama denilen şey daha düne kadar 200 300tl bişeydi parann önemi...
reis şimdi normaldedışarıya çıkmayan biri için çıkıp sabahtan akşama kadar tek başıma dolaşayım işi zor zaten. Yavaş yavaş bunu arttırıcan. Önce çıkacan...