13 bin e asus rog b850f denk geldi b650 tomahawk kullanıyorum işlev olarak bir şey fark etmez de fiyatı göz önüne alırsak şekil için geçmeye değer mi sizce...
Bunun gs olan modelini almayı düşünmüştüm fakat reddit de çok coil whine şikayeti görünce vazgeçtim. Asus rog corsair x ve nzxt dışında eli yüzü düzgün psu...
Ekran kartını değiştirince aynı ses benim psu dan da gelmeye başlamıştı. Eski 750w evga bronze psu şimdi yeni psu alıp deneyeceğim de siz değiştirdiğiniz...
Her firmada farklı olduğu için mevzu net öğrenmek lazım da benim kartta bir sıkıntı gözüme çarpmadı. Sıfır ses ısı da yok furmark testi de iyiydi. Garanti...
endeks bilişime attım 2027 ye kadar garantisi var dediler ama alış faturanıza istinaden 08/12/2027 dediler o yüzden emin olamadım benim fatura farklı tarih...
Merhaba, tekrardan rahatsız ediyorum geçen cuma 7500e 850w platin lian li sipariş ettim fakat 7700e msi a850gs de var. Asus aura çok övünüyor fakat 1000...
Hazır da beyaz işi yaş. Doğru düzgün parça mı seçiyorlar ki beyaz düzgün sistem satacaklar. Bu tarz görsellik önemli olan kasaları kendin toplaman gerekiyor...
İşin kötüsü kovalamak lazım direkt parayı verdin mi maalesef uyguna toplanmıyor.
Beyaz sistem toplayacak olsam.
Gigabyte ın güzel beyaz anakartları var b850...
Alan kişi daha iyi bir fırsat görüp iade etmiştir belki hiç kullanmadan. Düzgün bir fiyata almışsınız hayırlı olsun memnunsanız sıkıntı yok kullanmaya devam
Sıfır ayarında geldiyse zaten 25.5 iyi fiyat hocam maksat heves kaçırmak değil sadece fiyat belirtmiş olduğunuz kadar ucuz değil ama iyi bir indirim bana...
5070 28 30a bulunuyor ama nitro ayarı bir kart varsa o paraya makul fakat düz 5070 ise ve 5070 fps olarak 9070 serisinden geride kaldığı için o fiyata 9070...
Depo dan 9070 nitro aldım 25500dü furmark testi yaptım oyun falan denedim kartta sıfır ses ısınmıyor da jelatinleri duruyordu iade eden niye etmiş niye o...