Hocam allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın, hem bütçemi arttırma gibi bir durumum yok hem de görünüş olarak çok hoşuma giden bir model değil...
Hocam Corolla 1.6 Terra 2007 model alınabiliyor bir kaç ilan var öyle, honda mümkün değil çok yüksek kmli ve ya çok eski bakacaksın, ancak bir model daha...
Pejo 208'ler nasıldır acaba 1.4 ve ya 1.6HDI motorları ?
Puntolar hoşuma gidiyor ya hem de 1.3 motorları galiba taksilerde kullanılan sağlam motorlarmış...
Zaten bu fiyat bandında şuan bir sürü araç bulunmakta ve kimse kolay kolay satamıyor aracını, 20-30 pazarlıklar kaçınılmaz. 40-50 zorlamak gerekebilir...
tabii ki çok gençlere hitap etmiyor ama sevenleri de var o yüzden tavsiye ettim km için de insanlar bence zaten km arttığı için satıyor elinde kalmasın diye...
Teşekkür ederim yorumunuz için baktım ancak İstanbul içi km'si çok yüksek araçlar, düşük km olanlarda ağır hasarlı ve açıkcası tipi biraz bana hitap etmedi...
Herkese merhabalar, önümüzdeki zamanlarda bu fiyat aralığında bir araç aramaktayım. 4-5 senelik ehliyetim var ancak ilk arabam olacak, arabayı kullanmayı...
Kardeşim laptoplar ısınır bu çok doğal, oyunlarda 90 derecelerde çalışması normaldir. Sen yine de servise gönderip temizliğini vs. yaptır. Ondan sonra...