• Covid19
      Covid19, 400k - 500k Arası Araç Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın, hem bütçemi arttırma gibi bir durumum yok hem de görünüş olarak çok hoşuma giden bir model değil...
    • Covid19
      Hocam Corolla 1.6 Terra 2007 model alınabiliyor bir kaç ilan var öyle, honda mümkün değil çok yüksek kmli ve ya çok eski bakacaksın, ancak bir model daha...
    • Covid19
      Pejo 208'ler nasıldır acaba 1.4 ve ya 1.6HDI motorları ? Puntolar hoşuma gidiyor ya hem de 1.3 motorları galiba taksilerde kullanılan sağlam motorlarmış...
    • Covid19
      Zaten bu fiyat bandında şuan bir sürü araç bulunmakta ve kimse kolay kolay satamıyor aracını, 20-30 pazarlıklar kaçınılmaz. 40-50 zorlamak gerekebilir...
    • Covid19
      Maalesef 2013 model 200km altı temiz astralar bulunmuyor, aslında çok hoşuma giden bir model 2013 kasaları ancak İstanbulda yok, 2012 ve öncesi var...
    • Covid19
      2007 Toyota Corolla 1.6 Terra'lar nasıldır ? 150K km 1 değişen 2 parça boya, ağır hasar yok.
    • Covid19
      tabii ki çok gençlere hitap etmiyor ama sevenleri de var o yüzden tavsiye ettim km için de insanlar bence zaten km arttığı için satıyor elinde kalmasın diye...
    • Covid19
      Teşekkür ederim yorumunuz için baktım ancak İstanbul içi km'si çok yüksek araçlar, düşük km olanlarda ağır hasarlı ve açıkcası tipi biraz bana hitap etmedi...
    • Covid19
      Covid19, Araba kategorisinde 400k - 500k Arası Araç Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhabalar, önümüzdeki zamanlarda bu fiyat aralığında bir araç aramaktayım. 4-5 senelik ehliyetim var ancak ilk arabam olacak, arabayı kullanmayı...
    • Covid19
      Covid19, 🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam üye diyor profilini sınırlandırmış diyor dm'den yazamıyorum
    • Covid19
      Covid19, 🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam ben 2 cihaz için talibim :D
    • Covid19
      itemsatış'dan 25 TL'ye aldım, 2-3 gündür sorunsuz çevrımdışı olarak oynuyorum :D
    • Covid19
      Covid19, Işlemci fazla ısınıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kardeşim laptoplar ısınır bu çok doğal, oyunlarda 90 derecelerde çalışması normaldir. Sen yine de servise gönderip temizliğini vs. yaptır. Ondan sonra...
    • Covid19
      Covid19, 🔥İndirim Pasaport Pizza 100₺ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Arkadaşlar getirme ücreti yoksa ve minimum getirme ücreti 100TL ve altındaysa kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Yoksa getirme ücreti ve minumum tutar ile...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,494
Üyeler
167,849
Son üye