Hocam asıl ben teşekkür ederim. Ben de sizin için aynı şeyi düşünüyorum, hislerimiz karşılıklı. Daha sizin profil fotoğrafınızı görünce hemen diyorum...
Duygusal forumcu loading...
Valla hocam ne zaman sizin sorularınıza denk gelsem keyifli, üsluplu ve usturuplu bir bilgi paylaşım sohbeti, bir araştırma...
-Hocam ne kadar küçük o kadar iyi, teknik açıdan farkı yoksa ve fiyat olarak da çok pahalı değilse küçük olanı tercih ederim. Fark 200 TL ise HD olan daha...
-Sizin attığınız baseus modeli en f/p seçenek gibi duruyor şu an. Sadece şunu fark ettim "Blade Power" ve "Blade Power HD" diye iki farklı model var. Tek...
- Volt ve amper değerleri girişin şarj protokolüne uygun gelmemişse belki 45w adaptörü tam verimli kullanamamış da olabilirsiniz. Belki 30w ile şarj etti...
Toplam sistem güç tüketimi için HWInfo programını öneriyorum. Ayrıca cihazınızın max desteği 100w. Bence mümkünse 100w verecek bir adaptör temin edin...
Güncelleme*
Elime ulaştı termal pad ve gpu ile cpu üzerine uyguladım. İşlemci sıcaklığım 80-85 arası takılıyor ve forza 5 te yükleme ekranında 99 dereceyi...
"Marka ismi" derken? Zaten her iki marka da globalde tanınmış bilinen markalar. Ayrıca kingston ürünlerinin sahtesi denk gelebiliyor bu nedenle güvenilir...
Hocam şöyle bir tablo hazırladım size:
NV3 modeli de gayet işinizi görür. Benim tercih etmeme sebebim yazma ömrünün ve garanti süresinin daha az olması...
Bu anlattığımı bendeki modelde kesin çözüm olarak sunabilirim ama 3050'li versiyonunda hiç gözlemlemedim. Yine de bir deneyin derim.
Aygıt yöneticisi >...