AWCC tarafında sorunların çözüldüğüne sevindim. Bilgisayarı ilk aldığımda bu tür saçma sorunlarla çok uğraştım ve sizin dediğiniz Thermal Control Center for...
- Viskozite yüksek olunca biraz daha avantajlı oluyor ama 2 hafta daha uzun dayanmak dışında bir fayda sağlamadı bana. Ptm7950 ile 9 ay kullandım. Sıcaklık...
Sizdeki modelin pump-out problemi vardı diye hatırlıyorum. Macunu "Honeywell PTM7950" ile değiştirip bir de öyle deneyin. Büyük ihtimal sorununuzu çözecektir.
Sessiz modda fanlar coil whine sesini baskılamıyor demek ki. O ses ekran kartı yük altındayken hep gelir ve çoğunlukla normal karşılanmakta. Masaüstü ekran...
Uğultu dediğiniz videodaki ses 1500-2000rpm arasında dönen fan sesi gibi geliyor. İlk videodaki cızırtı da coil whine'a benziyor. Eğer devamlı gelmiyor...
32gb yapınca performansta çok büyük fark görmeyeceksiniz ama oyun esnasında yayın falan izlemek gibi etkinliklerde pc ferahlayacaktır. Benim önerim eski...
- Hocam msi klonu olduğu için belki şu kısayol ile advacne bios aktive etmeniz gerekiyordur: CTRL + SHIFT + ALT + F2
- Bendeki cihazda undervolt protection...
TDP değerleri farklı. Belki sorun çıkarsa oradan çıkar. O nedenle TDP'si 35w olan opsiyonları bir kontrol edebilirsiniz, i7 3540m gibi. Bir de işlemcinin...