SencerSof

Son etkinlikler Mesajlar İlanlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• SencerSof
      Daha bugün sipariş verdim yeni elime ulaştı taktığımda çalışıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor kulaklığımı bağlayamadım
    • SencerSof
      SencerSof, Logitech G305 İyi Midir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Faturasını attı şimdş trendyoldan 2300e almış sorun devam ederse gönderivem garantiye. Bide Bu swichten değil hocam büyük olan tuşlarda switchin yanında...
    • SencerSof
      SencerSof, Logitech G305 İyi Midir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dürüst zaten aga çocuk zaten ben onu İnan bilerek vermedim öyle bi niyetim olsa sana sattığım gibi engellerim diyor doğruda söylüyor ama tamamen iade etsen...
    • SencerSof
      SencerSof, Mouse / Mousepad kategorisinde Logitech G305 İyi Midir başlıklı bir konu açtı.
      Ben bi klavye aldım ikincielden 1300tl ye modeli razer blackwindow v3 tkl. 2 gün sonra falan enter takılı kalmaya başladı üst kısmından basınca sıkıntı yok...
    • SencerSof
      SencerSof, Masa Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çok güzel duruyor ms2 alacaltım ama arada kaldım ms2 daha geniş gibi bu biraz dar ama yeteri kadar boyda tam olarak aslında bide rafı var bilemedim...
    • SencerSof
      Sadece ayaklarına 5 6k istiyorlar 1784744356 Buda güzel duruyor aslında üstünde bi kasa bi monitör mü var hocam sizde eğer bu ikisiyle sallanmıyorsa iyi...
    • SencerSof
      Ms2 de sallanma yokmuş hocam hemde 2300tl onu almamı önerdi arkadaşlar 1784716845 Siyah detaylar mobilyalarında var hocam ikisi uyumlu olsun diye bunlara...
    • SencerSof
      2-3 senedir kullanıyorum güzel ama arkadaşlarında dediği gibi hafif sallanma problemi var
    • SencerSof
      Tercih senin
    • SencerSof
      Attığım kitaplık nasıl hocam peki ms2 bin ceviz rengini alıp yine bu tarz bi ceviz kitaplık almayı düşünüyorum yanına https://ty.gl/4djfniapyz4sk
    • SencerSof
      https://www.ceramical.com.tr/ceramical-ms2-calisma-masasiofis-masasi-70x160-cm-beyaz-2520?srsltid=AfmBOoo5F57QKLyuwQTHdQFdldFtCKdBw5PQRg31XLPsuPr0CmPCEMHJ...
    • SencerSof
      Hocam benim bütçem çok kısıtlı daha mouse kulaklık M2 SSD alıcam 4k biraz fazla hatta belki bizim burda daha pahalıya gelir 2300e falan alabiliyorum ms2 olanı
    • SencerSof
      Daha iyi bir öneri gelmezse 2300e ms2 alıcam galiba 1784701551 Birde aynı renk raf önerenilir misiniz kapaklı veya açık farketmez 800e kadar falan...
      • 1000120211.webp
    • SencerSof
      Yok taksitli
    • SencerSof
      Havale ile mi?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,171
Üyeler
199,628
Son üye