Anakart - ram uyumu ilk kez duyduğum bi tabir hocam. DDR5 destekliyorsa zaten bitmiştir.
Ram - işlemci uyumu için eğer ki AMD işlemci kullanacaksanız EXPO...
Hocam bende biraz dişini sık. 5000 Serisi piyasaya düşünce ya 5000 serisi alırsın. Ya da 4000 serisi iyice ucuzlar, ucuza çok daha iyilerini alırsın. Kritik...
PSU 750 watt yap.
Soğutucu olarak yıllar önce ryzen 5 2600x işlemcimde dark freezer x126 kullanmıştım. Prime95 te max 55 derece görüyordu. Tavsiyem Dark...
Bilmiyorum valla. Dediğim gibi kimisi görüyor kimisi görmüyor. Aynı modelde ki bir arkadaşın ayarlarının aynısını yaptım. Ben göremedim o görüyordu. İlginç.
https://www.wide-gamut.com/test link bu. Bir çok insan referans olarak burayı kullanıyor. Ama bazı forum kullanıcıları doğru renk ayarı olmasa da burada ki...
Hocam neredeyse tüm forumları gezdim tüm ayarları yaptım. Ama yine göremiyorum o lanet W harfini.
Hocam zaten doğru OSD ve icc ayarını bulamadığım için bu...
Selam arkadaşlar,
Yeni satın almış olduğum Dell G2724D 27" 1ms 2K monitörümün wide gamut ayarını nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Ghosting test sonucu bu...
Hocam bence GTX serisine çok bulaşma. O kartlar zamanında deli gibi miningte kullanıldı. Nasıl bir kart alacaksın bilemezsin. Bence dişini sık, paranı...