bu preworkout ilk başlarda etkisini hepside görürsün sonra etkisi azalır 2 ölçek alırsın bi zaman sonra o da etki etmez ben bu yüzden gereksiz görüyorum...
sıfır mı alsın istiyosun
ben oneblade kullanıyorum memnunum numaralı kafası olanları alırsan gayet güzel iş görüyo
ya da powertec bu marka saç sakal için...
fiyat veremeyiz dümdüz masada marangoz hangi malzemeyi kullancaksa ona göre fiyat çıkarır mesela benim masa mdf kalın pahalıya çıkar aynısını yaptırmak...
al geç creatin farketmez her markadan alınabilir ama protein tozu alınmaz ocean grizzone kullandım grizzone daha f/p geldi bana kaliteleri hemen hemen aynı...
çok haklılar 1 saatte kol çalışılmaz sporda 1 bölge güde 2-3 hareket max 4 set şeklinde yapılır buda 30 dk felan sürer evde olduğun için calistheniks yap en...
yulafı nasıl yedin bilmiyorum ama çok fazla tarif var ben seviyodum kilo alırken
rice cream de alabilirsin ama düz tatlar al alıcaksan çikolatalı gigi...
hayat bu kanka üniversite de okumazsan böyle olucak benim bütün yazım 7.30 kalk işe git 20 de iş bitiyo. gece dışarı çıkıyorum 2-3 de gelip sabah yeniden...
kardeşim 1 aydır aynı konuları açıyosun araştır biraz 1000 tane video var internette güray hypertrophy yap işini görür ama kimse senin vücudunu görmeden kan...