Bu Samsung tabletlerin en alınabilir olanı 12.4'' ekran boyutlu plus serisiydi. Neden kaldırıldı bilmiyorum. Düz 11'' çok küçük, 14.6'' de çok büyük. Ayrıca...
S24 Fe güzel bir cihaz ama fiyatı son 2-3 ayda arttı. Daha ucuzken çok f/p bir cihazdı. Hala iyi ama forumlarda övüldüğü kadar mükemmel bir cihaz da değil...
S24 Fe sana yeter ama fiyatları yükseldi. Honor 400 Pro bana göre S24 Fe'den çok daha iyi cihaz. s24 Fe'nin iyi yönleri olduğu gibi kötü yönleri de çok...
Herkese iyi günler. Babaannem için tuşlu telefona ihtiyacımız var. Gözleri pek fazla görmediği için dokunmatik telefon kullanamıyor. Telefonu sadece görüşme...
Tab s10 Fe Plus alman en mantıklı seçenek olacaktır. Fe modeli daha kompakt ve taşınabilir ancak ekran küçük gelir diye tahmin ediyorum o yüzden plus...
İnşallah Starlink çok yakındadır. 2-3 büyükşehirdeki elit semtler haricinde ülke altyapı olarak kan ağlıyor. Starlink gelse de en azından paramızla hizmet...
Aga ben geçen sene bu firmadan yıldızlı günler adı altında 20 gb tarifeyi 200 liraya aldım (o tarihte ucuzdu) . Üstünden bir sene geçmiş. Dolar enflasyon...
Süpürge ve saatler ara ara geliyor. Alma niyetin varsa kontrol edebilirsin. Telefon tahminimce hiç açılmadı. Xiaomi'nin kendi resmi sitesinde stok bilgieri...