Senin onayın olmadan kart değişimi vesaire yapmazlar 4070 ti s yü sen kabul ettiğin için göndermişler anlaşmazlık faturaya tabi ürün için yapılır sana 5070...
Hocam bölgeden bölgeye değişen bir durum thh sürecinden kararından uzun bir süreç oluyor genelde ama bu gamingentr ile uzlaşılmaz bana da sadece ücret...
Tüketici haklarından ne karar çıkar tarafıma gönderilen 4070ti super üzerinden bir değişim talebi açmak istiyorum bunun muadili de 5070ti 16 gb ram 256 bit...
Her el değiştirmede değersizleşiyor bir nevi. Ekran kartında başıma gelmişti adam cizmiş statik poşet içeriği yok yamyamların elinde gezmiş. Bunları iade...
Kişiden kişiye değişiyor. Ben de geçenler de monitör aldım amazondan. Farklı bir monitör aldığım için siparişten hemen sonra iptal ettim fakat iptal...
Bunu alsam sistemin fiyatı kafadan 70-80 k artıyor ekran kartından bağımsız olarak. monitörüydü psusuydu çattı curtu. Düşünmedim bile almayı alana hayırlı olsun
görsel ekleyemiyorum neden bilmiyorum ama 4k 240 hz asus oled 27k ya gitti az önce alabilen oldu mu
[H3 id='XG27UCDMG']XG27UCDMG metal iz uyarısı vardı[/H3]