Köyde direk direkten evin içine çelik telli siyah kablo çektiler çekiyorlar yani alt yapı yoksa varsa o hattı kendiniz yaptırmanız gerekiyor elektirikçiye felan
Bende 2 gündür kullanıyorum. Daha öncesi asus pg27aqdmg oled monitörü kullanıyordum. O mat ekran iken bu parlak ekran.
Ekran sanki yağlı gibi duruyor. Ben...
7000 serisi ekran kartlarında henüz sattıklarımdan geri dönüş almadım. Ancak şöyle bir tecrübem oldu bunun önlemini alarak satış yapıyorum etkisi vardır...
Valla oyun harici hiç bir işime yaramayacak. Belki al-satı daha kolay olur diye nvdia tercih ediyorum driver sorunu vs yaşamıyorum. Ama sağlam bir fiyata 4k...
RTX 5090 için öngürülen fiyat Galax için 150k asus rog için 210k lardan bahsediliyor :) Bayi kanallarından duyduklarım bu yönde :) Tamamen Piyasaya abzurt...
Merhaba arkadaşlar geçenlerde müşterime 7900xt aldık performansı çok etkiledi beni ve en ufak problem sorun görmedim.
Uzun süre kullanan arkadaşlar yorum...
Valla mecburi olarak herkes coğunluk kullanıyor vpn tabii ki ücretsiz uygulamaların vardır sıkıntıları güven vermiyorlar ama kullanan cok arkadaşım var sorun...