Evet Yan Sanayi. Ama benim anlamadığım benchmark testlerinde Gt635m daha fazla performans veriyor. Eğer sorun şarj aletinde olsaydı Hd4000de az performans vermezmiydi ?
Bir diğer ekran kartımda İntel Hd4000. İnternette karşılaştırınca Gt635m daha iyi performans veriyor. Fakat benim bilgisayarımda tam tersi. Gt635m valo, lol tarzı oyunlarda diğer gpuya bakaraktan daha düşük fps veriyor. Olayı anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar başlık pek uymadı ama olduğu kadar. Casper laptobumun klavyesinin altında iki tane çıkartma var. Biri nvidia biri de intel. Ekran kartının markasını nvidia olarak göstermesine rağmen ekran kartım intel hd graphics 4000. Experience uygulamasını da başlatırken hata veriyor. Aygıt...
RGB olmaması çok büyük sorun değil bana göre. En azından gamepower almıyorum. Gayet iyi, mekanik bir klavye. İhtiyacımı, iyi kullanırsam senelerce götürecek bir klavye.
Aynı konu var biliyorum. Fakat sistemim daha eski ve kotü. Sadece mc oynuyorum. 1 senedir ustalaştım oyunda. Hep aynı yerleri de görmekten biktım. Sistemim Yazıyor. Hangi oyunları oynayabilirim?
İntel 2 Quad Q8200
ATI radeon Hd3450
2gb ram
140gb HDD
Windows 8.1 32 bit