VRM demek istedim. aorus pro ac mantık geliyor bana. hani olsaki şuan 5. nesil bir am4 çıkacak bunada uyumlu olma durumu var o zaman vrm ler çok önemli denirde şuankilerde neredeyse hepsi çok iyi bu konuda.
başlıktaki iki kart arasından aorusu tercih ederdim ac modelide mevcut. ac modelinde ram slotlarında da metal zırh var. usb slotu fazla (benim için önemli direk 4 slot dolacağından). fazkadan 1 tane x16 girişi var. vRam olarak 2-3 derece fark var aralarında. zaten 3700x kullanacağından derece...
ikinci el iyi bir araştırma ve tabii ki sabırla güzel kartlar bulunabilir. ama illa fps yüksek tutmak istiyorsan o ram i 8 yapmak zorundasın. ben sistem almıştım kız arkadaşıma bende laptop vardı. laptopta 16 sistemde 8 ram vardı. ben laptobu ona verdim sisteme ben geçtim. 16 dan 8 e geçmenin...
merhaba arkadaşlar. sistemim gtx 1660 ti ve amd r5 2600 16gb. kendimce keyif niyetli yayın açıyorum. yayınlarımda şuanlık sorun yaşamıyorum. bazen tabi sistemde fps düşmeleri oluyor oyunun istediği grafik isteklerinden kaynaklı. elgato'nun hd60 pro tarzı capture kartlarından almak istiyorum. tek...
ayrıca 2600 var bende sorunsuz 720p yapıyorum. internetimden kaynaklı oda. laptopta i7 7700hq 1070 ile 1080p yayın da yaptım internetin iyi olduğu yerde.
her türlü yayın yapabilirsin. zaten yeni başlayan biri olacaksın büyük ihtimalle. 3600 her türlü işini görür.
ister erkan kartı ister de işlemci üzerinden yayın yapabilirsin. ama ram 16 şart. oyunlar 8 gb de sorun yaşarken arkada obs gibi bir programın çalışması arada droba sebebiyet veriyor...