https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-61504-Arctis-Gaming-Kulaklık/dp/B07GFWMF2Z/ref=sr_1_1?crid=2D46ZKH26T1F2&keywords=steelseries%2Barctis%2B5&qid=1642845788&s=electronics&sprefix=stee%2Celectronics%2C110&sr=1-1&th=1
arkadaşlar diğer yerlere göre baya ucuz sebebi nedir acaba alayım mı
Merhaba arkadaşlar 1500 lira bütçem var acaba steelseries artics 5 mi alsam yoksa başka bir kulaklık mı yoksa hyper x cloud 2 + klavye falan mı yapmalıyım. fps oyunları oynuyorum lol müzik ve günlük hayat için de istiyorum
Merhaba monitörümü alalı 3 ay oldu ilk geldiği gün zaten hem kasamın hem de monitörümün güç kabloları gevşek ve en ufak oynamada cızırdıyordu. Bugün oyun oynarken atacağım resimki gibi görüntü bu hale geldi ne yaptıysam düzelmedi sizce neden oldu veya ne yapmam lazım
Arkadaşlar ben klavyeden çok ama çok memnunum. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Hele rgbsinin ışık gücüne bayıldım fakat her klavyede olabileceği gibi böyle bir sorunla karşılaştım tartışmanıza gerek yok
Bilgisayarın arkasında takılı olan klavye mouse ve ethernet bilgisayarı açtıktan 2-3 dakika sonra takılmaya başlıyor sonra bir anda gidiyor pcyi resleyince tüm sorun çözülüyor tekrar kapatana kadar neden böyle acaba