Arkadaşlar GIBIRNET' E-devletten iptal edilmiyor maalesef bilginiz olsun. 60 saati süren sürecin ardından genel müdüre kadar konuştum davalık olacakken son anda çekinip onayladılar geçişimi. Kesinlikle uzak durun arkadaşlar, 40-50 TL için böyle bir şeye değmez. 7-8 ekmek parası için rezil olursunuz.
Hocam çok ciddi derecede uğraşacağım bunlarla, 2-3 kişi çalışıyor koca firmada heralde. Yalan dolan ne ararsan var, insanlar bir de bunu övmeye çalışıyor internette. Siz eski bir kullanıcı olarak ne dediğimi anlamışsınızdır. Geçiş sürecinde nasıl kurtuldunuz bunlardan?
Drop girmiş orda hocam :D
Arkadaşlar merhaba, Ankara'nın çok merkezi bir semtinde yaşıyorum. Yaklaşık 6 Aydır bahsi geçen GIBIRNET adlı İSS'yi kullanıyorum.
Sosyal medya yorumlarına aldanıp kullanmaya başladım ve yaşadığım rezaletten size bahsedeceğim.
100Mbps FİBER olarak kullanıyorum, daha doğrusu kullanamıyorum...
tabii ki ama bu iş birazcık "Oyuncu" kelimesinin ekstra pahalı olmasıyla alakalı. Normalde bir berber 100 Lira ise Damat tıraşı olduğun zaman 1500 lira alıyor. Yani normalde odanı güzelce boyatsan led taktırsan 5000-6000 tutacak bir işleme oyuncu odası adı altında 80k-100k lar havada uçuşuyor. Ben...