Aizen isimli üyenin son içerikleri

1. Aizen

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Merhaba iyi akşamlar fazladan kodunuz var mı home ofise calısıyorum yarın derbiyi izlemem gerekiyor :/
  2. Aizen

Yardım İdare etmelik ekran kartı arıyorum 2.el ne alabilirim?

https://www.n11.com/urun/intel-arc-b580-limited-edition-12-gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-64900221?magaza=nepalbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel taksit seçenekleride mevcut
  3. Aizen

Öneri 650 Bin Tl Araba önerisi

Arkadaşlar 20 yaşındayım fiesta ve 1.2 polo bulabildim önerileriniz nelerdir desteğiniz önemli
  4. Aizen

Honor 400 Pro mu iPhone 13 mü

Hocam merhaba öncellikle yıllardır apple kullanıcısıyım benim android seçmeme sebebim yıllardır kullandığım işletim sistemi ve apple eko sistemi bunu yanında.F/p olarak android kesinlikle tabi ki daha iyi kıyasladığın cihazlarda honor 400 pro belki bir çok konuda öndedir ama dediğim gibi sende...
  5. Aizen

MSI RX 580 alınır mı

Şu an aktif olarak Msi rx 580 armor modelini kullanıyorum 8gb olan versiyon r5 5600 ile kombolayıp valorant cs2 lol gibi oyunlarda iyi değerler alıyorum fakat alırken temiz bir kart almalısın ve söylediğin cs2 gibi oyunlar daha çok işlemci bazlıdır pubg gibi oyunlarda da ortalama düşük-orta...
  6. Aizen

2025'te iPhone 13 mü, iPhone 12 mi Alınmalı?

İphone 13 almak daha mantıklı 12 artık alınmaz.
  7. Aizen

Türk Telekom ile yaşadığım olay

Merhaba konu hakkında gerekli bilgiye sahibim eğer bu bilgiyi müşteri temsilcisi sana net bir şekilde verdiyse şikayet oluşturabilirsin müşteri temsilcisini ara ve şikayet oluşturmak istediğini söyle cayma bedeli hakkında. 1749516531 Gerekli ses kayıtları dinlendikten sonra tarafına geri dönüs...
  8. Aizen

1-1.5 bin TL'ye mikrofonlu kulaklik onerisi

İyi mi peki sizce bu kulaklık
  9. Aizen

Öneri Oyun İçin Kablosuz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar bütçem 1500 tl destek rica ederim en mantıklı ne alınabilir ?
  10. Aizen

700 TL'ye mouse oneri

Hocam iyzico gelen cashbackı çekemiyoruz sanırım doğru muyum ?
  11. Aizen

700 TL'ye mouse oneri

parolaparaya para attım ama hesaba düşmedi hala
  12. Aizen

700 TL'ye mouse oneri

400 tl ye geldi yani mouse çok iyimiş hemen bende alıyorum. 1749290707 Hocam peki parolapara için herhangi bir kampanyaya katıldın mı yoksa direkt ödüyor muyuz ?
  13. Aizen

700 TL'ye mouse oneri

Kanka toplamda ne kadar cashback geldi ?
  14. Aizen

🔥İndirim G29 Direksiyon 12 Bin TL Vatan

İyi yapmışsınız hocam güle güle kullanın.
  15. Aizen

🔥İndirim G29 Direksiyon 12 Bin TL Vatan

https://www.trendyol.com/logitech/g29-direksiyon-seti-shifter-vites-direksiyon-p-3739691?boutiqueId=61&merchantId=246537 6 ay taksit yapıyorlar daha avantajlı.
Geri